Još jedan novi sladoled: Isprobali smo Macho Sandwich s kikiriki maslacem i karamelom
Još jedan novi sladoled: Isprobali smo Macho Sandwich s kikiriki maslacem i karamelom

Još jedan novi sladoled: Isprobali smo Macho Sandwich s kikiriki maslacem i karamelom

Ovih je dana sve u znaku novih Ledo sladoleda. Nekako su i temperature krenule u tom smjeru pa smo se iskreno i zaželjeli naše najdraže slastice. Pisali smo vam već svoje dojmove o novom Macho sladoledu na štapiću s okusom tamne čokolade i naranče. Sada su na redu dojmovi o Macho Sandwich sladoledu s okusom kikiriki maslaca i karamele.

Pronašli smo Macho Sandwich

Kao što je bio slučaj s općom pomamom traženja Macho sladoleda od čokolade i naranče, koji je osvanuo prije nekoliko dana na Ledovom Instagramu, tako je zavladala i potraga za Macho Sandwichem. Sendvič sladoledi su nam generalno drag koncept pa smo se iznimno veselili pronaći baš ovaj i isprobati ga. U obližnjim trgovinama oko redakcije nismo pronašli svoju sreću pa smo u misiju krenuli u Kneza Ljudevita Posavskog. Načuli smo da se, na početku te ulice, točno prije Tvornice kulture, kriju novi sladoledi. Nismo dokučili u čemu je kvaka s tim gdje se novi sladoledi mogu pronaći, ali ono što smo sigurno shvatili je da se ne radi o ekskluzivnosti trgovine.

Nije nam trebalo dugo da se uputimo prema Tvornici i provjerimo čeka li i nas tamo primjerak novog Macho Sandwich sladoleda s kikiriki maslacem i karamelom. Sreća nam se osmjehnula pa smo ga isprobali i odlučili podijeliti s vama naše dojmove.

Kako nam se svidio Macho Sandwich?

Neka digne ruku onaj tko ne voli kikiriki maslac! Moramo vam biti iskreni da je to jedna od glavnih namirnica koje moramo baš uvijek imati na policama svoje kuhinje. Razveselila nas je zato i činjenica da možemo probati sladoled s okusom kikiriki maslaca. Uz njega tu je još i dodatak karamele koja se krije u unutrašnjosti sladoleda. Kao što već znate Ledove sendvič sladolede na jednoj polovici pokriva keks, a na drugoj hrskavi čokoladni preljev. U ovom slučaju preljev je s okusom kikiriki maslaca. Unutar toga nalazi se punjenje od vanilije koje je prošarano karamelom – jako fino! Nakon ovog sladoleda nismo osjećali težinu. Okus je lagan, sladoled smo pojeli dok si rekao keks, a sveukupni dojam je 5/5!

Ledo nas iz sezone u sezonu oduševljava novim kombinacijama okusa, a nas zanima koji sladoled sljedeće degustiramo? Nekako nam ovo bas teško pada.

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori