Limunade i kokteli novi su razlog zašto ovog ljeta morate posjetiti Jolie Petite Patisserie

Asia Fizz i Rose Berry Soda

Slastičarnica Jolie Petite Patisserie je nakon otvaranja na ljeto prošle godine vrlo brzo postala jedna od omiljenih zagrebačkih slatkih adresa. Smještena na Knežiji, Jolie Petite Patisserie specijalizirala se za prava mala remek-djela od kolača pa mnogima nije bilo teško potegnuti s druge strane grada samo kako bi ih probali.

Jolie Petite Patisserie od nedavno u svojoj ponudi ima i brunch. Ukusnim slanim zalogajim osvojili su svoje stalne goste i dobili mnoge nove obožavatelje pa ako već niste, obavezno ih morate otići probati. Između BTL sendviča, quichea i tri vrste focaccie sigurno ćete pronaći svog favorita, dok će vas tri slatka peciva (Makovnjača, Orahnjača, Cinnemon roll) oduševiti mekanim tijestom i bogatim nadjevom.

Ljetna pića u Jolie Petite Patisserie

Ljupka Gojić Mikić i njezin tim konstatno marljivo rade na tome da svojim gostima pruže nešto novo pa je ponuda ljetnih pića u kojima možete od sada uživati još jedan razlog da ih posjetite.

Limunade od kruške i bijele breskve, Asia Fizz iza kojeg se krije đumbir, menta, Yuzu pire i cijeđena limeta te Rose Berry Soda, osvježavajući napitak od limete, ružinog sirupa i malina, idealni su za vruće ljetne dane.

White Peach Lemonade
Pear Lemonade

Novost u ponudi je i nekoliko ljetnih koktela – Tea Paloma, Red Bulleit, French Style i White Tonic, dok će ljubitelji gin tonica doći na svoje i moći birati između Yuzu Gin&Tonica i Pink Gin&Tonica.

French Style
Red Bulleit
Tea Paloma

Ako volite ledene čajeve, oduševit će vas Jasmin Iced Tea, Yuzu Green Tea, Rose Red Tea i Raspberry Rooibos Tea, a kavopije će uživati u nekoliko cold brew kava.

Najfiniji kolači, preukusni slani zalogaji i nova, osvježavajuća ljetna pića – treba li vam još razloga da ovih dana posjetite Jolie Petite Patissetie?

Foto: Jolie Petite Patisserie

0