Slastice kojima ćete oduševiti prijatelje na idućoj kućnoj zabavi

Slastice kojima ćete oduševiti
prijatelje na idućoj kućnoj zabavi

S dolaskom proljeća veselimo se i većem broju druženja i kućnih, ali i vrtnih zabava s prijateljima. Svako druženje i okupljanje većeg društva zahtjeva i malo ekstra truda domaćina u vidu pripreme hrane i ugodnog ambijenta za sve goste. Centralni dio većine druženja upravo je stol; za razgovore uz piće, za zajednički objed ili pak opušteni, usputni snack. Dok čavrljamo, minglamo i zabavljamo se, priznajmo, svi iščekujemo trenutak kada hrana dolazi na stol. Ponajviše smo uzbuđeni oko trenutka iznošenja slastica, ali kao domaćinima upravo nam one često zadaju najviše posla.

U pravi tren pojavile su se nove Ledo slastice idealne za sretne i bezbrižne trenutke s najdražima.

Inovacije u Ledo proizvodima

Ledo je na domaćem tržištu kao vodeći brend u raznim prehrambenim segmentima prisutan već dugi niz godina. Bezuvijetno povjerenje kupaca opravdava kvalitetom i uvijek odličnim okusima. No, iako volimo njihove vječne klasike i dobro znane okuse, jako nas je razveselila vijest da su se okušali u nečemu inovativnom i do sada neviđenom.

Ledo proizvodi od slatkog tijesta dovedeni su na novi kreativan nivo; imaju više boja, više punjenja i zanimljivija izdanja nego ikad prije.

Šarene okruglice

Najnoviji proizvod iz Leda su šarene okruglice koje dolaze u dvobojnom tijestu, te su kao takve prve i jedinstvene na cijelom tržištu. Okruglice su punjene marelicom i čokoladom, a za njihovu pripremu potrebno je samo 10 minuta. Sve to čini ih zabavnom i brzo spremnom slasticom koja je idealna za brzinsku pripremu kod kuće, za sva vesela okupljanja i druženja u kojima ne želite gubiti vrijeme u kuhinji.

Šarene okruglice nešto su potpuno novo, tako nešto do sada nismo imali prilike vidjeti i probati. Zbog jedinstvenog izgleda i savršenog okusa voljet će ih svi uzrasti!

Savijača s trostrukim punjenjem

Druga novost iz Leda je savijača koja dolazi s trostrukim punjenjem. Savijača vanilija, karamela i jabuke s cimetom također je inovativan proizvod kakav do sada nigdje nismo mogli pronaći, a kombinacija okusa savršeno je odabrana. Eksplozija nježnih okusa u bogatom punjenju garantira zadovoljstvo svakog tko ju proba, a također je osmišljena kako bi njena priprema bila izuzetno brza i jednostavna i praktična.

Novi vizualni identitet

Ledo je, osim novim proizvodima, godinu započeo i potpuno novim vizualnim identitetom. Ledo kategorija tijesta sada je dostupna u novom, ljepšem izdanju. Dok su recepture i naši omiljeni proizvodi ostali nepromijenjeni, točno onakvi kakve ih već godinama obožavamo, njihova pakiranja od sada sjaje novim sjajem. Ako ih još niste uočili, možete ih pronaći u svim vašim omiljenim trgovinama.

Ledo je i prošle godine nagrađen s dvije prestižne nagrade za dizajn i brending King čašica, a u tom smjeru, čini se, nastavlja dalje.

Više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Foto: PR, Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori