Jedne od najtraženijih krafna u Zagrebu vraćaju se u prodaju u subotu
Jedne od najtraženijih krafna u Zagrebu vraćaju se u prodaju u subotu

Jedne od najtraženijih krafna u Zagrebu
vraćaju se u prodaju u subotu

Sezonu krafna 2023. godine otvorila je Meet Mia koja je prije nekoliko dana u ponudu uvrstila neke dobro poznate, ali i neke nove okuse ove slastice. Jedne od najtraženijih krafna u gradu definitivno su i one Ivane Čuljak i njezine ekipe iz Neka Jedu Kolače. Prošle su godine njihove krafne izazvale pravu pomamu, pa se znalo dogoditi da sve krafne rasprodaju u manje od sat vremena. Nestrpljivi krafnoljupci čekali su nove ture, i tako danima.

Neka jedu kolače, A most unusual garden

Prošle su godine njihove krafne dolazile u šest okusa; marelica, Nutella, vanilija, pistacija, malina i lješnjak. Ove godine s prodajom krafna startaju u subotu, 21. siječnja! U ponudi će biti šest okusa, 3 klasična i 3 Chef’s okusa. Klasični okusi su Nutella lješnjak, slastičarska krema te orasi i domaći džem od šljiva, dok Chef’s krafne dolaze u okusima pistacija, Schwarzwald i Honeycomb. Zvuče nam savršeno i već sada jedva čekamo subotu!

S krafnama je među prvima krenula i poznata zagrebačka slastičarnica Magnolia. U ponudi imaju krafne s marmeladom od marelice, vanilijom i čokoladom, a uskoro stižu i krafne s pistacijom i karamelom. Dostupne su u svim njihovim poslovnicama, a ukoliko želite osigurati veće količine krafna, možete ih i naručiti.

Svoje ovogodišnje krafne najavio je i Orijent koji nudi meke krafne s aromom vanilije, ruma i limunove korice, punjene domaćim džemom od marelice, a uskoro im u ponudu stižu i premium okusi.

Foto: Instagram Neka Jedu Kolače, Magnolia Slastice, Orijent

Učitati još
Zatvori