Mlinček je novo mjesto na Črnomercu kao stvoreno za sve ljubitelje dobre kave i koktela
Mlinček je novo mjesto na Črnomercu kao stvoreno za sve ljubitelje dobre kave i koktela

Mlinček je novo mjesto na Črnomercu kao stvoreno za sve ljubitelje dobre kave i koktela

Zagrebačka ugostiteljska scena postala je bogatija za još jednu zanimljivu lokaciju – Mlinček. Upravo je danas, 31. svibnja službeno otvorio svoja vrata na adresi Gradišćanska 20A.

Mlinček je zamišljen kao moderan bar-bistro koji će predstavljati sjajno mjesto susreta za ljude koji cijene dobru i jednostavnu hranu s francusko-nizozemskim twistom, odličnu specialty kavu, moderne koktele te vrhunsko vino.

Grand Opening Week

Ponuda je upotpunjena povremenim događanjima, poput live glazbenih nastupa, tečajeva te radionica za djecu i odrasle. A pažnju plijeni i vrtna terasa kao stvorena za ljetna druženja.

Kako bi što bolje upoznali ponudu Mlinčeka, organiziran je Grand Opening Week, koji će potrajati sve do nedjelje, 4. lipnja. Očekuje vas degustacije poznatih jela inozemnih kuhinja uz zvuke jazza. Detaljan program donosimo u nastavku, a jedno je sigurno – Mlinček ima potencijal postati nova omiljena ljetna destinacija Zagrepčana i njihovih gostiju.

Evo što vas sve čeka

Srijeda (10:00- 22:00) – Brunch menu, kava, tapasi i kokteli

Tko nakon produženog vikenda ne treba dobar coffee start? Počnite dan velikom ceremonijom otvaranja u 10h i uživajte u specialty kavi i brunch meniju. U večernjim satima, od 19 do 21h, uživajte u happy houru i otkrijte uzbudljiv menu raznovrsnih tapasa, koktela te ostalog pića.

Četvrtak (8:00-22:00) – Nizozemski dan & Degustacija tapasa

Okusite Nizozemsku u Zagrebu! Uživajte u nizozemskoj glazbi, dekoracijama i, naravno, nizozemskim tapasima. Od 15 do 17h, ne propustite degustirati tapase te se pridruži happy houru od 19 do 21h.

Petak (8:00-02:00) – Dan u znaku Jazza & live band od 20h

Slatki zvuk jazza stiže u Koncept Mlinček! S početkom u 20h, opustite se uz ugodnu melodiju live jazz benda, s posebnim gostujućim pjevačem koji se pridružuje kasnije tijekom večeri da nastave zabavu!

Subota (8:00-02:00) – Francuski dan & Degustacija vina

Bonjour, Zagreb! Doživite najbolje od Francuske uz francusku glazbu, dekoracije i niz francuskih tapasa. Od 14 do 16h, dođite na degustaciju francuskog vina. Zatim, od 19h nadalje slijedi francuski happy houru.

Nedjelja (10:00- 20:00) – Dan za djecu i odrasle

U nedjelju je organizirana predstava za djecu! Predstava počine u u 11 sati. Dođite i uživajte u veseloj zabavi za cijelu obitelj, a ostatak dana provedite uživajući u ostalim specijalitetima i odličnoj Easy Like Sundvibeibe glazbi.

Mlinček

Adresa: Gradišćanska ul. 20A, 10000, Zagreb

Radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda, četvrtak i nedjelja od 10h do 22h / petak i subota od 10h do 2h

Foto: Instagram (@koncept_mlincek)

Učitati još
Zatvori