Kit Kat pahuljice su napokon stigle na police naših trgovina – isprobali smo ih!
Kit Kat pahuljice su napokon stigle na police naših trgovina – isprobali smo ih!

Kit Kat pahuljice su napokon stigle na police naših trgovina – isprobali smo ih!

Ako vam je Kit Kat jedna od omiljenih čokoladica, sigurno će vas razveseliti vijest da je na naše tržište stigao novi proizvod inspiriran ovom poslasticom – Kit Kat Cereal. Otkad je Nestlé u travnju najavio njihovo lansiranje, iščekivali smo dolazak ovih žitnih pahuljica na police naših trgovina. I nisu nas razočarale. Riječ je o mini vaflima punih okusa poznate čokoladne pločice koji su, posluženi uz hladno mlijeko, savršen snack!

Kit Kat pahuljice za slatku pauzu

Otkad je brend pokrenut, pri oglašavanju koristi koncept pauze tako da je veza između Kit Kata i pauze aktualna više od 75 godina. Zato su i Kit Kat žitne pahuljice zamišljene kao idealne za kratku pauzu u danu. Dodajte ih u mlijeko ili u jogurt, pospite njima smoothieje, pa čak i pudinge za dodatni okus i teksturu. Čokoladni vafel može postati i vaš najfiniji doručak! Jer, ono što možemo potvrditi jest da Kit Kat Cereals zadržavaju bit i okus omiljene originalne čokoladice.

‘Ljubitelji čokoladnih pahuljica, ugodite svojim nepcima jedinstvenim okusom i teksturom Kit Kat Cereals: ukusna kombinacija okusa mliječne čokolade i vafla u hrskavoj žitarici!’, opisuje tako Nestlé ovaj novitet na službenim stranicama. Uz pšenicu od cjelovitog zrna i kukuruznu krupicu, dodaju, nude dobar izvor energije.

Pronaći ih možete u Kaufland i Konzum trgovinama, u pakiranjima od 330 g.

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori