Okreni na pistaciju i uživaj u bezbrižnim danima na plaži

Dugi dani, puno sunca i visoke temperature označile su početak ljeta kojemu se svake godine posebno veselimo. Postoji mnogo razloga zbog kojih obožavamo ljeto, od osjećaja bezbrižnosti i opuštenosti koje u nama bude topli, ljetni dani do odmora prema kojem su nam misli već počele letjeti.

Kao omiljena destinacija na kojoj ćemo provesti tople i sunčane dane i ove će se godine istaknuti Jadranska obala, puna prekrasnih uvala koje skrivaju neke od najljepših plaža stvorenih za potpuno uživanje i opuštanje. Jer nakon burne prve polovice godine, sve što nam treba je jednostavno i bezbrižno ljetovanje na moru.

Druženje na plaži uz omiljeni sladoled

Dane ćemo tako provoditi na plaži gdje ćemo uživati u omiljenim ljetnim ritualima, ali i u druženjima s obitelji i prijateljima. Plaža je oduvijek bila omiljeno mjesto za ljetna druženja koja će ove godine biti još bolja i slađa. Uz tek nekoliko sitnica poput ručnika, sunčanih naočala, kreme za sunčanje i omiljene knjige, sve što će nam za savršeno ljetno druženje na plaži biti potrebno jest omiljeni sladoled.

Osim sunca i mora, sladoled je jedna od prvih stvari koje nas automatski asociraju na ljeto i u nama momentalno probude onaj osjećaj bezbrižnosti i slobode. Njime se s užitkom rashlađujemo i istovremeno sladimo, a čak i oni koji nisu ljubitelji sladoleda, posegnut će za njim u vrućim, ljetnim danima.

Naš omiljeni sladoled ove godine dolazi u obliku King čašica, savršene poslastice za kojom posežemo svaki put kad nam je potreban val dobrog raspoloženja u obliku najukusnijeg sladolednog deserta. Za druženja na plaži birat ćemo King čašicu okusa pistacije koju odlikuje bogat okus sladoleda od pistacije i upotpunjuju komadići prave pistacije te fini preljev od pistacije. Pistacija je sama po sebi poslastica prepoznatljivog okusa kojoj malo tko može odoljeti, a kad taj fini okus dodatno obogati najkremastiji sladoled, užitak je zajamčen!

I zato ovog ljeta okrenite na pistaciju i uživajte u bezbrižnim danima na plaži!

Foto: Marija Laća

0