Novi Kinder Pinguí od jagode izgleda prefino, jedva čekamo da stigne i kod nas
Novi Kinder Pinguí od jagode izgleda prefino, jedva čekamo da stigne i kod nas

Novi Kinder Pinguí od jagode izgleda prefino,
jedva čekamo da stigne i kod nas

Kinder Pinguí jedna je od hladnih mliječno-čokoladnih slastica koja je većini nas obilježila djetinjstvo, kao i Kinder Milch-Schnitte, Kinder čokolada i Kinder jaja. Ovi okusi će vjerojatno većini nas zauvijek ostati u sjećanju. Koliko volimo poznate slastice, jednako se tako i veselimo novima, a pogotovo kada one dolaze od poznatog proizvođača. Najnoviji dodatak Kinder obitelji je Pinguí s punjenjem od jagode koji nam izgleda prefino, a znamo i što se sve u njemu skriva.

Kinder Pinguí Strawberry Melody

Kinder Pinguí je ukusan čokoladni biskvit idealan kao poslastica ili desert. S blagom kombinacijom mliječnog punjenja, dva tanka sloja kakaovog biskvita i ukusne čokolade, ovaj klasičan “kolačić” osvojio je svijet, a zatim smo ga upoznali i u okusima kokosa, limitiranim voćnim izdanjima, a sada je po prvi put izašao novi, s okusom jagode.

Ukusna kombinacija lagano tučenog mliječnog vrhnja, hrskave hladne tamne čokolade i ukusnog okusa jagode čini novi Kinder Pinguí Strawberry Melody jako primamljivim. Za sada je dostupan u Lidlu u Njemačkoj, a veseli nas što bi uskoro trebao stići i kod nas.

Učitati još
Zatvori