U svojoj omiljenoj uredskoj kavi sada možete uživati i kod kuće

U svojoj omiljenoj uredskoj kavi sada
možete uživati i kod kuće

Mnogi od nas ne započinju dan prije nego popiju prvu jutarnju kavu, zbog čega je aparat za kavu must have kuhinjski pribor za svakog ljubitelja kofeina. A za ljepši početak dana pobrinuli su se Horecalab i Kimbo kava koji i u ovo teško i izazovno doba u vaš kućni ured dostavljaju aparat za kavu i kapsule kako biste u svakom trenutku mogli uživati u najfinijem espressu.

Kimbo kava od sada i u home office varijanti

Kimbo office uključuje kapsule Armonia i Napoli od najfinijih zrna kave za savršeni espresso nadohvat ruke, a na vašoj kućnoj adresi bit će isporučene u roku 24 sata. U svojoj omiljenoj uredskoj kavi sada možete uživati i kod kuće jer dobra šalica kave je ono što nam svima treba kako bismo lakše započeli novi radni dan.

Horecalab je ovlašteni uvoznik i distributer Kimbo kave za horeca kanal i uredski program kroz kapsule te Dilmah čajeve i FoodNess program. U relativno kratko vrijeme kompanija je stekla povjerenje velikog broja kupaca, uključujući najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte, kao i vodeća poduzeća.

Kimbo je inače kompanija osnovana od strane Rubino obitelji 1940. godine otvaranjem prvog coffee shopa u Napulju, a danas je vodeći svjetski proizvođač kave koju izvozi u više od sto zemalja diljem svijeta.

Više informacija o ovoj super ponudi i vrhunskoj kavi koja će vam biti dostavljena ravno u vaš kućni ured pronađite na www.horecalab.hr ili na info telefonu +385 (91) 31 21 091.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori