Mali deli u Splitu u kojem je naglasak na zdravoj prehrani

Mali deli u Splitu u kojem je
naglasak na zdravoj prehrani

Gastronomska ponuda Splita od ovog je ljeta još bogatija. Kat’s Kitchen Natural Foods novi je gastronomski koncept u Hrvatskoj koji je u svom radu fokusiran na inovativno pripremljenu, većinski lokalnu, sezonsku hranu iz prirodnog uzgoja.

KAT’S KITCHEN: SVIJET UKUSNE PRIRODE

„Samouka sam kuharica i strastveni zaljubljenik u prirodnu, lokalno uzgojenu sezonsku hranu. Pod utjecajem žena u mojoj obitelji koje su svakodnevno kuhale predivnu hranu i pravile kolače, u meni se već za vrijeme studiranja razvila želja da nahranim sve oko sebe hranom koja je zdrava i ukusna te istovremeno lijepo izgleda. Svi obroci koje svakodnevno pripremam mojoj obitelji koja broji i troje djece bazirani su na namirnicama biljnog podrijetla uz dodatak mesa i ribe. Uz takve vrijedne male kušače razvila sam raznolike inovativne ukusne recepte visoke nutritivne vrijednosti. Kroz svoju ljubav prema hrani želim educirati ljude o važnosti prirodne i uravnotežene prehrane. Ovaj Deli je početak tog putovanja.“ otkriva osnivačica Kat’s Kitchen Deli.

Nova splitska oaza za ljubitelje zdrave prehrane

Sezonske namirnice organskog podrijetla esencija su kuhinje splitskog delija. Manji dio namirnica dolazi iz organskog vrta dok ostatak dolazi iz provjerenih izvora. Svaka zdjela simfonija je okusa raznog sirovog, parenog i pečenog povrća uz obilje začina, od kojih je najvažniji ljubav.

Prvi objekt prirodne prehrane – Kat’s Kitchen Deli – nalazi se u Splitu, u najmirnijoj gradskoj četvrti Meje, tik ispod park šume Marjan, na adresi Antuna Mihanovića 33 te je ujedno i prvi hrvatski flexitarian • vegan • vegetarian • paleo Deli.

Ugodan i opuštajući prostor je maksimalno orijentiran prema uživanju u hrani i otkrivanju novih okusa. Navratite i uživajte u inovativno pripremljenim hranjivim obrocima, hladno prešanim sokovima, raznovrsnim smoothie opcijama s mlijekom orašastih plodova i sirovim kolačima.

Za dnevnu dozu fotografija jela posjetite službeni Instagram profil, a za sve dodatne informacije i detaljan pregled menija predlažemo www.kats.kitchen.

Foto: Kat’s Kitchen Deli

Učitati još
Zatvori