Popularni Kata Brunch Bar uskoro se otvara u Martićevoj

Popularni Kata Brunch Bar uskoro se
otvara u Martićevoj

Bez obzira jeste li na prehrani bez glutena iz zdravstvenih razloga ili samo svjesnije razmišljate o onome što unosite u svoje tijelo, sigurno ste čuli za hrvatski bezglutenski brend koji je mnogima olakšao svakodnevnu borbu s pronalaskom odgovarajućih namirnica za svoj jelovnik.

Radi se, naravno, o Katinom kruhu bez glutena, brendu koji je krenuo s radom 2015. i vrlo brzo postao prepoznatljiv u lancima supermarketa ili malim specijaliziranim trgovinama po svojim proizvodima koji su 100% gluten free. Razni kruhovi, fini kolači, keksići, brzo su pronalazili svoj put do željne publike i brend je ubrzo prerastao svoje početne kapacitete.

Bezglutenski proizvodi koje kupci obožavaju

Tada se Katarina Komarica, osnivačica brenda poznatija kao Kata, okrenula prema ulagačima i u priču su kao vlasnici ušli Luka i Iva Zovko, napustivši svoje dotadašnje karijere s jasnom vizijom u kojem smjeru žele krenuti. Bila je to ljubav na prvi pogled. Ime brenda su zadržali, a njegovu filozofiju podigli na novu razinu. Osim širenja asortimana, krajem svibnja ove godine otvorili su Kata Brunch Bar u Petrinjskoj 29 koji je u kratkom roku postao instant hit.

Police malog lokala dnevno se pune zalogajima kao što su tapioka kuglice ili zlevka po kojima je Kata postala poznata, no i povrtnim torticama, bogatim salatama, burekom, raw kolačima, keksićima, grisinima… Ukratko, nema čega nema, potražnja je velika i radi se punom parom. Sve to dovelo je do toga da se Kata Brunch Bar uskoro otvara na još jednoj lokaciji!

Kata Brunch Bar stiže u Martićevu

Tako će Martićeva, jedna od najpopularnijih ulica u Zagrebu u posljednje vrijeme, uskoro postati bogatija za još jedno cool mjesto. Naime, drugi Kata Brunch Bar trebao bi se otvoriti upravo ondje, u blizini pekarnice Korica i gourmet mesnice Meat the King.

Točan datum otvorenja još nije poznat, no vjerujemo da ćemo sve detalje doznati na vrijeme i pravovremeno vas o tome obavijestiti. Dotad, u svim ukusnim Katinim proizvodima možete uživati u Petrinjskoj.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori