Otkrijte koktel koji je naš favorit ovog ljeta
Otkrijte koktel koji je naš favorit ovog ljeta

Otkrijte koktel koji je naš
favorit ovog ljeta

Smislili smo savršen način kako da provedete današnju večer, a sve što vam treba vjerojatno već imate u svom domu. Napravite plan za večeras, pozovite prijatelje, prigušite svjetla i pustite neku dobru glazbu, jer će vam naša zvijezda večeri uljepšati druženje.

Ovaj zadatak savršen je za koktel koji je postao pravi hit ovog ljeta –  jedan, jedini Skinny bitch!

Skinny bitch to the rescue!

Moramo priznati da nam je ovaj osvježavajući koktel favorit za duge ljetne noći. Ako do sada niste isprobali ovaj koktel, vjerujemo da će vam ubrzo postati jedan od najdražih.

S obzirom na to da za njega treba samo tri sastojka, postat će vaš najbolji prijatelj kada su u pitanju last minute planovi. Kao što i samo ime kaže, Skinny bitch je izuzetno niskokaloričan koktel, pa se nećete osjećati loše ako se počastite i s dva.  Mi vam donosimo recept, pa ćete ubrzo saznati zašto je baš on mnogima postao omiljeno piće sezone!

Sastojci za koktel :

  • 40 ml votke
  • 120 ml mineralne vode
  • oko 20 ml soka od limuna/limete

I to je to?

Da! Sve što je potrebno jest uliti votku u čašu,  zatim mineralnu vodu i na kraju iscijedite malo soka od limuna ili limete. Naš savjet jest – mjerite srcem! Ukrasite piće tako što ćete ubaciti krišku limuna ili limete u čašu, rashladite ga ledom i uživajte u vašem Skinny bitchu! Večernji planovi su gotovi, a za izvedbu vam treba nekoliko telefonskih poziva i 3 minute miješanja koktela. A kako napraviti Mojito sladoled, saznajte OVDJE.

Foto: Pexels

 

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori