JRE Hrvatska je objavila vodič za 2021. u kojem su predstavljena i dva nova restorana

JRE Hrvatska je objavila vodič za 2021. u kojem su predstavljena i dva nova restorana

Udruga JRE Hrvatska, koja je ponosni član međunarodne obitelji koja djeluje u 16 zemalja i okuplja više od 350 restorana, objavila je nacionalni JRE vodič za 2021. godinu.

Radi se o petom izdanju vodiča u kojem gosti mogu pronaći kratki pregled svih 16 restorana, članova JRE Hrvatska. Oni su Monte, Pergola, Badi, Marina, San Rocco, Zigante, Draga di Lovrana, Plavi podrum, Villa Ariston, Boškinac, Foša, Konoba Boba, Pelegrini, Dubravkin put te novi članovi Zijavica i Navis, koji se u ovom vodiču predstavljaju po prvi put.

JRE vodič za 2021. godinu

“Sve nas koji se predstavljamo u ovom vodiču povezuje predani rad, snažna volja i bezuvjetna ljubav prema ovom poslu. Povezuje nas i htijenje da u našim restoranima, svatko na svoj način – za vas koji cijenite dobru hranu, kvalitetne regionalne namirnice, profesionalnu uslugu i birana vina – stvori doživljaje koje ćete pamtiti i vraćati nam se, nadahnuti tim iskustvima. Dolaskom u naše restorane ulazite u naše kuće jer ovaj posao radimo s velikom ljubavlju i ulažemo u njega ono najvrednije što kao ljudi i profesionalci posjedujemo”, riječi su predsjednice Udruge JRE Hrvatska, chefice Marine Gaši.

Osim konobe Zijavica koja se nalazi u Mošćeničkoj Dragi i restorana Navis iz Opatije, JRE Hrvatska je u ovu godinu ušla i s 4 počasna člana. Oni su Monte, Draga di Lovrana, Plavi podrum i Boškinac, objekti koji zbog svojih zasluga za gastronomiju uživaju posebno priznanje i služe kao primjeri izvrsnosti.

Navis

Osmišljen je i projekt Passion Week koji nudi posebne menije od 3 slijeda po popularnim cijenama, a novost je i nagradna igra u kojoj gosti imaju priliku dobiti gratis večeru za dvije osobe u JRE restoranu po svom izboru.

Vodič možete preuzeti u svim JRE restoranima te na ovom linku.

Foto: Pelegrini, JRE Hrvatska, Navis

Učitati još
Zatvori