Journal darivanje: Čakovečki mlinovi brašna i LaKrpa tekstil za dom

Journal darivanje: Čakovečki mlinovi
brašna i LaKrpa tekstil za dom

Brašna Čakovečkih mlinova gotovo 130 godina imaju nezaobilaznu ulogu u kuhinjama naših mama i baka. Najfiniji kolači, kiflice, slana jela i tradicionalni recepti na moderan način, nezamislivi su bez kvalitetnog brašna. Čakovečki mlinovi u svom poslovanju posvećeni su jednom cilju – suradnju sa selom te velik dio svojih potreba za žitaricama pokrivaju s hrvatskih oranica. Upravo se ta kvaliteta osjeti u svakom jelu pripremljenom s ovim vrhunskim brašnima. 

Brend prepoznatljive domaće kvalitete 2022. godinu započeo je u novom ruhu. Redizajnirana ambalaža najpopularnijih brašna Čakovečkih mlinova, osim po novom osvježenom izgledu, posebna je i po tome što se na poleđini svakog pakiranja nalaze i recepti za ukusna jela koja ćete obožavati pripremati sa svojom obitelji. Glatko, oštro i dizano najpopularnija su brašna Čakovečkih mlinova, osim spomenutih, novo ruho dobilo je i tanko brašno, polubijelo i pšenična krupica.

 Više o brendu Čakovečki mlinovi potražite ovdje.

Journal x Čakovečki mlinovi x LaKrpa giveaway

Danas vas darujemo sa 5 vrsta brašna Čakovečkih mlinova, kao i custom made nadstolnjakom, kuhinjskom krpom i platnenom vrećom za kruh domaćeg brenda LaKrpa.

Darujemo jednog sretnog dobitnika, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @cakoveckimlinovi Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 17. veljače 2022. u 20 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika.

Update: Sretna dobitnica je @anahlevnjak – čestitke!

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori