Još samo malo do ekskluzivnog predstavljanja novog Ledo King sladoleda

Još samo malo do ekskluzivnog
predstavljanja novog Ledo King sladoleda

Proljeće je stiglo, a s njim i zrake sunca te toliko željena toplina koja će na ulice, u parkove i šetnice izmamiti brojne šetače rekreativce. A što je glavni rekvizit koji će ponijeti u rukama? Sladoled, naravno! Škrinje su već pune, samo čekaju znatiželjnike koje će zanimati najveće sezonske novosti i koji će sladoled odabrati za svog favorita 2019. godine.

Ledo novosti za proljeće

Ledo je ozbiljno shvatio ovaj zadatak te u škrinje unio brojne novitete, pa čak i neke povratnike. Vratila nam se Loptica, sladoled od vanilije u obliku nogometne lopte, a novosti su Kornet Punč čije ime sve govori, Magic Pop, štapić s pucketavim bombončićima te, kao šećer na kraju, najnoviji King koji će svoje službeno predstavljanje imati u zagrebačkom Gourmet baru Basta, 2. travnja 2019., uz brojne poznate uzvanike i goste iznenađenja.

Prošlog tjedna svi su čitatelji Journal.hr-a dobili priliku osvojiti ekskluzivni ulaz na party gdje će se uz poznate zvijezde prvi puta javno degustirati novi Ledo King sladoled. Birali smo deset sretnika kojima će biti omogućen ulaz i njih donosimo u nastavku:

1. Matea Bator

2. Ivona Bartol

3. Ana Jurić

4. Sanela Kovač

5. Kristina Hrastović

6. Dora Krznarić

7. Maja Ereš

8. Ena Saško

9. Jasna Mikles Horvat

10. Sara Vincek

Foto: PR

Učitati još
Zatvori