Instagram profil zanatske pekarnice čije fotografije ne možemo prestati gledati
Instagram profil zanatske pekarnice čije fotografije ne možemo prestati gledati

Instagram profil zanatske pekarnice čije fotografije ne možemo prestati gledati

Veliki smo fanovi craft pekarnica i slastičarnica, domaćih peciva, torta i kolača, pa i sami volimo zasukati rukave i baciti se na izradu slastica. Na društvenim mrežama volimo zaviriti u razne foodie profile, pa nam je tako ovih dana pažnju privukao Instagram profil jedne malo drugačije pekarnice. Fotografije njihovih slastica izazivaju pravi wow efekt, a mi ne znamo koju bismo prije odabrali čak i kada bismo imali priliku.

Profil je specifičan i poznat je po primamljivim fotografijama presjeka peciva i kroasana iz kojih cure bogata punjenja u raznim bojama i okusima – izgledaju jednostavno neodoljivo.

Pekarnica Blood’s Bakery

Pekarnica Blood’s Bakery nalazi se u Australiji, u Sydneyu, a vlasnik Alex Lynn strastveni je pekar i slastičar koji je pekarnicu otvorio za vrijeme lockdowna. Najpopularniji proizvodi su im kroasani s bogatim kremastim punjenjima, a rade i slane pite i sendviče. Blood’s Bakery je mala kućna pekarna, vlasnik Lynn sve proizvode stvara u kuhinji svog stana u centru Sydneya. U ponudi imaju stalni asortiman pekarskih proizvoda, a svaki se tjedan uz to fokusira i na jednu zemlju te kreira ponudu na temelju njezinih okusa.

Punjenja njihovih popularnih “pudding kroasana” često dolaze u jarkim bojama, no sva su zapravo rađena od prirodnih sastojaka, pa tako boju za sive kreme dobiva od crnog sezama, zelenu od matche a plavu od cvjeta plavog graška.

Slastice i kroasani

Učitati još
Zatvori