Beogradski restoran u kojem svaki kutak osvaja šarenilom i bajkovitom vibrom

Beogradski restoran u kojem svaki kutak osvaja
šarenilom i bajkovitom vibrom

Mnogi će se složiti s tim kako Beogradu skoro da i nema ravnog grada u regiji kada je riječ o društvenom životu i svim cool mjestima za druženja koja vrijedi posjetiti kada se nađete ondje. Jedno od takvih mjesta je i restoran Hyde park koji već na prvi pogled osvaja svojim šarenim interijerom u kojem ćete poželjeti sjediti i uživati satima.

Interijer koji je osvojio Instagram

Smješten u najljepšem i najzelenijem dijelu Beograda, na Dedinju, Hyde park je mjesto za sve hedoniste koji vole uživati u svakom smislu. Svaki kutak u ovom restoranu odiše nekom bajkovitom vibrom, kao da se nalazi u Alisinoj zemlji čudesa.

Zidove krase najšarenije tapete raznolikih uzoraka od cvijeća do prugica, s mnoštvom antiknih zrcala i slika uokvirenih u retro okvire. Namještaj koji izgleda kao s kraljevskih dvora upotpunjuje taj bajkoviti, retro štih, a cijeli prostor dodatno je obogaćen hrpom detalja poput raskošnih lustera i neobičnih vaza. Svaki dio restorana urađen je drugačije i u drugačijim bojama pa svaki put kad ga posjetite, možete sjesti u drugi dio. Treba li napomenuti da je cijeli interijer savršena kulisa za divne Instagram fotografije?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Restoran Hyde Park (@hydeparkbeograd) on

Zelena oaza za hedoniste

Hyde park se može pohvaliti i predivnom terasom u staklu koja je zahvaljujući velikim prozorima uvijek ispunjena dnevnom svjelošću. Ona je okružena zelenim vrtom koji je tijekom proljeća i ljeta prava oaza mira gdje možete guštati u šalici kave, čaši vina ili se zasladiti kakvim slatkim zalogajem.

Pažljivo osmišljen jelovnik na kojemu se nalaze razni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje prati vinska karta sa širokom ponudom najkvalitetnijih vina iz Srbije i Italije pa se Hyde park istaknuo kao mnogima omiljeno mjesto za odlazak na ručak. Osim toga, u njemu je moguće organizirati i razne proslave poput rođendana i vjenčanja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Restoran Hyde Park (@hydeparkbeograd) on

Hyde park se nalazi na adresi Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1 pa idući put kad odete u Beograd, svakako ga posjetite i uživajte u delicijama u ovom prekrasnom ambijentu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori