Hrana koja će nas inspirirati za pripremu slastica ovog Valentinova

Hrana koja će nas inspirirati za
pripremu slastica ovog Valentinova

Dobro znamo da ljubav ide kroz želudac, a upravo zato nema boljeg dana od Valentinova za iskazati se u svom kulinarskom ili slastičarskom umijeću. Još nas samo nekoliko dana dijeli do Valentinova, a sada je zadnji čas da prikupimo svu moguću inspiraciju i osmislimo što ćemo pripremati. Kuhanje, pečenje i ukrašavanje slatkih zalogajčića u obliku srca, s crvenim detaljima ili pak ljubavnim natpisima, već je samo po sebi dovoljno da nam podigne raspoloženje. Misli nam lutaju u sretne trenutke koje ćemo uskoro, baš kao i hranu, dijeliti s voljenom osobom.

Hrana u znaku ljubavi

Bez obzira na to imate li već ideje kako ćete provesti Valentinovo, snackove, kolačiće i slastice uvijek možete ispeći dan ranije i ponijeti negdje sa sobom. Od onih najjednostavnijih srcolikih zalogaja, kao što su vafli, klasični keksi i jaja na oko pečena u kalupu u obliku srca, pa sve do kompleksnijih kulinarskih podviga, ideja je beskonačno. Sigurni smo da ćete pronaći nešto u čemu ćete uživati i još se jednom uvjeriti kako se hrana i romantika savršeno isprepliću.

Torte, pite i kolači u obliku srca idealni su deserti ne samo za parove, već i za obiteljska druženja ili okupljanja prijateljica, poznata kao Galentine’s Day.

U nastavku pogledajte još neke od neodoljivih zalogajčića koji su, sigurni smo, made with love.

Učitati još
Zatvori