Jedinstveno predstavljanje nove linije sladoleda Highlife na prvom Ledo virtualnom eventu

Jedinstveno predstavljanje nove linije sladoleda Highlife na prvom Ledo virtualnom eventu

Ledo je predstavio svoj novi funkcionalni sladoled Highlife na prvom virtualnom eventu koji je okupio brojne poznate uzvanike. Riječ je o sladoledu vrhunske kvalitete sa smanjenim udjelom kalorija, dodatkom proteina te 30 posto manje šećera i masti koji nudi uživanje  u omiljenom desertu bez grižnje savjesti.

Četiri okusa Highlife sladoleda

Highlife sladoled dolazi u čak četiri neodoljiva okusa – čokolada, kremasta vanilija, jagoda s komadićima voća te brownie čokolada s komadićima maline. Ovaj inovativni funkcionalni proizvod iz Leda namijenjen je svima koji žele uživati u sladoledu i istovremeno voditi brigu o zdravlju. Uz kremastu teksturu i raznolike okuse novi Highlife sladoledi se tako rukovode filozofijom uživanja u životu (high on life!) u kojem male stvari donose veliki užitak.

Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda te su upravo inovacije ono što kontinuirano nudimo našim potrošačima. Osluškujući njihove potrebe i prateći globalne trendove, ovoga puta odlučili smo ih iznenaditi nečim potpuno drugačijim. Highlife sladoledi idealni su za sve koji traže zdraviju verziju omiljene poslastice. Highlife omogućava da se ne ograničavamo oko konzumacije sladoleda, nego prepustimo uživanju znajući da činimo dobro za sebe i svoje najdraže. Sigurni smo da će Highlife oduševiti čak i one najzahtjevnije, istaknula je Maja Pospišil, direktorica marketinga i razvoja Leda.

Prvi Ledo virtualni event

Ovaj inovativni proizvod imao je i jednako inovativno predstavljanje na prvom Ledo virtualnom eventu. Brojni uzvanici, među kojima su bile televizijske voditeljice Antonija Mandić i Renata Sopek, plesačica Tina Walme te influencerice Rita Rumora, Nika Matić, Dora Predojević i brojne druge, na virtualnom Ledo druženju odabrali su svoj omiljeni Highlife sladoled i uživali u zabavnom programu.

Uz kratku koreografiju goste je zabavljala primabalerina zagrebačkog HNK Edina Pličanić, a komičar Ivan Šarić pobrinuo se za odličnu atmosferu koju je upotpunio i nastup glazbene zvijezde, violončelistice Ane Rucner koja je zajedno sa svojim suprugom, legendarnim Vladom Kalemberom kao posebnim gostom iznenađenja, odsvirala i otpjevala poznate skladbe.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori