Häagen-Dazs sladoledi inspirirani koktelima začinit će toplu sezonu

Iako istinski ljubitelji sladoleda ne mare o kojem je godišnjem dobu riječ, ipak je za većinu populacije sladoled sezonska poslastica koja upravo sada dolazi na svoje. Topli dani, duge šetnje i uživanje na terasama, bilo u kafićima ili vlastitom domu, uvijek je slađe provesti uz omiljene sladolede i njihove upečatljive okuse. Jedan u moru različitih sladoleda s impresivnom reputacijom, istaknuo se i postao kultan.

Pogađate, radi se o  Häagen-Dazs sladoledu. A ono što je posebno razveselilo ljubitelje ove poslastice je potpuno inovativni pristup i pomaknutost u teksturi i okusima. Riječ je o nizu novih proizvoda s potpisom Häagen-Dazs koji sada kombiniraju dvije omiljene poslastice: koktele i sladoled. I na tržištu su dostupni već od ovog mjeseca.

Häagen-Dazs sladoledi u sedam novih okusa

Kremasta, smrznuta poslastica uključuje sedam novih okusa: Irish Cream Brownie, Rum Tres Leches, Bourbon Vanilla Bean Truffle, Stout Chocolate Pretzel Crunch, Bourbon Praline Pecan, Irish Cream Cookie Squares i Non-Dairy Amaretto Black Cherry Almond Toffee. Sve ovo zvuči kao pravi raj za gurmane pa će biti teško odoljeti svim ovim fantastičnim okusima.

Svi oni sadrže alkohol pa je posebno izazovno i uzbudljivo isprobavanje novih okusa s malo konkretnijim “začinom”. Naime, posudica sladoleda sadrži 0,5% alkohola.

No, ovo nije baš posve nova inovacija iz Häagen-Dazsa, budući da su prijašnjih godina na tržište lansirali šarmantne okuse poput Rum Vanilla Caramel Blondie i Whiskey Chocolate Truffle koji su također sadržavali alkohol, no nova izdanja s omiljenim koktelima, još bolje zvuče i stoga su najuzbudljivije izdanje ovih preukusnih sladoleda koji će zasigurno obilježiti tople dane pred nama. Odaberite pravi okus za sebe i uživajte u sladoledu od kojega rastu zazubice.

Foto: Häagen-Dazs, Instagram

0