Napravili smo najljepši proljetni party u vrtu – evo u čemu smo najviše uživali

Napravili smo najljepši proljetni party u vrtu – evo u čemu smo najviše uživali

Proljetni dani obilježeni su druženjima na otvorenom, a od kada je krenula sezona prvih piknika, koncerata, festivala, pričesti i vjenčanja, sve o čemu razmišljamo je kako ćemo se ove godine i sami upustiti u organizaciju najljepšeg proljetnog partija u vrtu. Razloga za slavlje uvijek će se naći, a ako i želite okupiti drage ljude na finom roštilju i ljetim slasticama – zaista ne trebate imati poseban razlog. Sve što vam treba je dobra hrana, hladna cuga i veselo društvo!

Proljetni party u vrtu o kakvom smo sanjali

Mirisi tek pokošene trave i procvalih ruža već su nam od ranog jutra potvrdili da je party u vrtu odlična ideja. Tek što je sunce zagrijalo, bacili smo se na pripremu vrta kako bi bio spreman za goste. Pripremili smo stol, odabrali stolnjak i tanjure, čaše i salvete, a potom lampice, vazu i cvijeće. Ovog smo puta odlučili da će sama priprema hrane biti maksimalno jednostavna, a u tome nam je pomogao Lidl koji ima posebnu Grill&Chill selekciju proizvoda savršenih za ovakve prilike.

U svim Lidlovim trgovinama dostupan je bogat Grill&Chill asortiman koji donosi baš sve potrebno za odličan proljetni party. 

Lidl donosi sve okuse u kojima želimo uživati ovog proljeća

U Lidlu smo pronašli baš sve potrebno za grillanje i chillanje – od najboljih namirnica pa do samog pribora za roštiljanje! U aktualnom katalogu možete pronaći cijelu liniju posvećenu Grill&Chill delicijama.

Naš grill & chill dan protekao je savršeno, a bili smo bezbrižni i opušteni jer smo imali sve potrebno. Od raznog mesa već spremnog za pečenje, umaka i namaza, svježeg povrća pa sve do slastica u kojima su uživali i mali i veliki. Zahvaljujući Grill&Chill asortimanu, sve potrebno za naš party pronašli smo na jednom mjestu, a priprema jela bila je jednostavnija no ikad prije! Naš je party započeo velikom dozom super grickalica i snackova, a gosti su uživali u party miksu grickalica, u kokicama i različitim vrstama tortilla čipsa.

Od mesa smo odabrali gurmanske ćevapčiće, svježe gurmanske pljeskavice, svježe grillere sa sirom i paprikom, odlične ljute kobasice i svježi svinjski file. Ponuda je bila zaista obilna, a uz meso i domaći somun ili baguette svi su slagali svoje omiljene kombinacije umake. Na stolu su se tako našli bbq honey, bbq whiskey i bbq classic umaci, kajmak, blagi ajvar napravljen po tradicionalnoj recepturi te odličan blago ljuti senf. Naravno, tu je bila i lagana salatica od rikule, cherry rajčica i grčkog tipa sira za salatu.

Uz jela s roštilja savršeno ide hladno pivo, a naš odabir pao je na Perlenbacher Pils, no osvježili smo se i hladnim voćnim sokom. O desertu nismo trebali puno razmišljati, odmah smo znali da će to biti sladoledi! Iz velike ponude odabrali smo pakiranja manjih i većih sladoleda na štapićima, kako bi svaki gost odabrao okus i veličinu sladoleda koju želi. Bilo je tu bijele, mliječne i tamne čokolade, vanilije, badema, oraha..

Što smo sve pripremili za proljetni party u vrtu

Grickalice i snackovi za početak zabave

Roštilj – i sve što volimo uz jela s roštilja

Osvježavajući deserti na štapiću

Foto: Tatjana Bukvić, Pexels, Unsplash

Preporuka

Zatvori