U Zagrebu se otvorio Grif Bar u koji ćete često navraćati

U Zagrebu se otvorio Grif Bar u koji
ćete često navraćati

Grif Bar Zagreb, novost je u dvorištu Savske 160 te ujedno i dnevna bar varijanta Vintage Industriala.

Grif će vas očarati svojim interijerom koji podsjeća na dnevni boravak svjetskog putnika te će vam akcijskim ponudama, ali i dodatnim programom zasigurno postati jedno od omiljenih mjesta za bijeg koje potencijalno može rezultirati dobrim provodom.

Grif Bar Zagreb

Uz fokus na njegovanje ispijanja piva, ali i kave kroz dnevne sate, Grif Bar Zagreb će ponuditi i dodatne sadržaje: razne edukacije, tribine, predavanja, projekcije filmova, filmski kviz, projekcije filmova, predstavljanja i preslušavanja albuma, čitanja poezije, umjetničke radionice, izložbe fotografija, razne tematske večeri, DJ sessione, akustične koncerte… Za svakoga ponešto.

Na kraju malo trivije za one koji žele znati više: ‘Grif’ je starozagrebački izraz za ‘biti vješt u nečemu’, ali i sinonim za točionik. Naime, riječ je o različitim značenjima germanizma ‘grif’; kao prvo oznake za dršku koja asocira na onu kojom se toči piva iz drafta, zatim metafore ‘imati grif’ odnosno posjedovati vještinu poput umijeća kuhanja pive te ‘imati u grifu’ što bi značilo imati rutinu, to jest situaciju pod kontrolom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori