Zavirile smo u Greenery Mali, novo mjesto za sve ljubitelje kave, kolača i cozy interijera

Zavirile smo u Greenery Mali, novo mjesto za sve ljubitelje kave, kolača i cozy interijera

Greenery Mali novo je otvoren kafić u Ulici grada Vukovara, a iza njega stoji ekipa koja vodi i poznati Greenery Procaffe. Ova dva šarmantna kafića zapravo se nalaze odmah jedan preko puta drugog, ali koncept im je sasvim drugačiji.

“Početkom 2018. godine otvorili smo Greenery Procaffe koji je svima bio zanimljiv zbog interijera, ali i zbog printera za kavu koji je bio totalni hit na društvenim mrežama. Kao i svi ugostitelji kroz pandemiju smo se borili kako smo znali, ali smo skupili malo hrabrosti i odlučili smo se proširiti svoj posao i ponuditi gostima ono što im nedostaje u Greeneryu. Tako smo došli na ideju da preko puta ceste otvorimo još jedan kafić, ali da bude totalna suprostnost prvom”, ispričala nam je vlasnica Marija Nosić.

Primamljive suradnje

Uz vrhunsku Procaffe kavu, u malom Greeneryju uživa se uz kolače iz slastičarne Meet Mia i kroasane iz pekarne Kroštula. “Greenery mali je nepušački kafić u kojem se može pojesti kolač, kroasan, a uskoro ćemo uvesti i jos neke proizvode”, dodaje Marija.

Interijer i uređenje

Smješten u prometnoj Ulici grada Vukovara koja je puna poslovnih objekata, Greenery Mali svojim gostima koji su svakodnevno na poslovnim pauzama nudi predah u jedinstvenom, cozy interijeru i mali obrok uz kavu.

“Kad smo razmišljali o interijeru kafića na početku smo samo znali da želimo da bude suprotnost prvom Greeneryju, ali i da bude drugačiji od svih kafića koje smo vidjeli u Zagrebu. Za uređenje su i ovaj put zaslužne naše arhitektice Tamara Relić i Antonija Tomić koje su i prvi put napravile vrhunski posao, a i ovaj put nas nisu razočarale”, kaže nam Marija.

Greenery Mali čeka vas na adresi Ulica grada Vukovara 54, a radno vrijeme kafića je od 7 do 22.

Možete ih pratiti na Instagram profilu Greenery Procaffe.

Tekst: Lucija Zidić

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori