Poznati zagrebački restoran slavi prvi rođendan i otvaranje terase odličnim popustima

Poznati zagrebački restoran slavi prvi rođendan i otvaranje terase odličnim popustima

Autentična zagrebačka Gostionica Ficlek, koja se smjestila ispod Dolca u blizini katedrale, mjesto je koje pruža cjelokupno gastro iskustvo svakom gostu. Vrlo brzo se isprofilirala kao kultno zagrebačko mjesto za pokoji zalogaj uz piće, samo piće, rani ili obiteljski ručak, bogatu večeru te druženje s prijateljima uz autentična pića i ficleke.

U utorak, 2. ožujka, Ficlek nanovo otvara svoja vrata – simbolično točno godinu dana nakon prvog otvorenja. “Toplo se nadajući da će to biti posljednji put da smo primorani nanovo otvarati svoja vrata, pripremamo pravu rođendansku feštu na našoj proširenoj terasi”, poručili su iz Ficleka.

Ficlek slavi prvi rođendan

Ficlek, dakle, sutra slavi svoj prvi rođendan, a tim su povodom pripremili razne popuste.

“Prvi Ficlek rođendan koji pada na datum 2.3., obilježit ćemo popustom od 23% na sva glavna jela za svakog našeg gosta na terasi, a pravu rođendansku zdravicu zalit ćemo Šember vinima koje na račun kuće točimo u obliku gemišta, špricera ili škropeca, po željama gosta.

Iza nas je velikih godinu dana koje želimo proslaviti s našim gostima jer, bez obzira na tešku situaciju koja je još aktualna, broj naših gostiju je stalno rastao i želimo im pokazati koliko nam njihova podrška znači. Bez njih ne bismo bili tu gdje jesmo”, poručila je ekipa iz Ficleka.

Proslavite Ficlekov rođendan na njihovoj ponovno otvorenoj terasi

Gostionica Ficlek, autentična zagrebačka gostionica, unatoč otvaranju prije prvog lockdowna, uspjela je zaživjeti u velikom stilu te postati institucija i autoritet za zagrebačku kuhinju i kulturu stola na lokalnoj sceni. I to sve, kako kažu, zahvaljujući svojim gostima koji su uvidjeli njihov trud, rad i iskrenost u onome što čine: samo domaće, lokalno i autentično.

“Bez puno priče, sretni smo što opet otvaramo vrata našim gostima i želimo ih pozvati da nazdrave s nama i ponovo uživaju u Ficlek klopi na našoj osunčanoj terasi”, poručuju.

Stol možete rezervirati putem telefonskog broja: 099/4958-909.

Foto: Gostionica Ficlek

Učitati još
Zatvori