Good Food ima novu lokaciju u Zagrebu

Good Food ima novu lokaciju u Zagrebu

Good Food 4

Mnogima omiljeno zagrebačko mjesto za zdravi snack, kavu ili brunch svakako je Good Food u Teslinoj ulici i onaj u Importanne centru gdje u brzini uzimamo najčešće svoj prvi dnevni obrok. Simpatično uređena lokacija donosi mnoga ukusna jela i slastice, a ponuda zdravih i šarolikih pića sigurno je najčešći odabir svih onih koji uz divne okuse traže i brza, no zdrava jela s nogu.

Još jedan Good Food u centru Zagreba

Salate, burgeri, sendviči, tortile, topla variva, tostovi, mesna, vegetarijanska i veganska jela te svježe cijeđeni sokovi Good Food ponude zadovoljit će ama baš svako nepce. I baš za te obožavatelje zdravih i ukusnih jela odlična je vijest da se još jedna Good Food lokacija otvorila u Zagrebu. Nakon Tesline i Importannea centra Good Food otvori je svoja vrata do sada najvećoj lokaciji u blizini Europskog trga, na uglu Palmotićeve i Vlaške ulice. Uz već dobro poznatu ponudu jela, nova lokacija donosi i neke novosti – a svakako je jedna od njih da možete složiti svoju salatu s namirnicama po izboru.

Good Food 5

U ugodnom ambijentu moderno uređenog prostora minimalističkog stila prevladavaju ne-boje: crna, bijela i siva s dozom smeđegm i krem namještaja, što je svakako odlična podloga za svo šarenilo jela. Zanimljiva je dekoracija s kašetama punima voćem i povrćem na zidu, a posebnu čar prostoru daje rasvjeta, što večernji boravak čini posebno dražim. U ovako ugodnom prostoru sigurno ćete ispijati svoju jutarnju kavu ili skočiti po gablec, a vjerujemo da niti slasticama neće odoljeti u kasnijim satima.

Za sve informacije o jelovniku i ponudi svih lokala posjetite goodfood.hr, a pratiti ih možete i putem Facebook profila i Instagram stranice.

Good Food 1

Good Food 6

Good Food 3

Good Food 2

Foto: Journal.hr

Učitati još
Zatvori