Gin tonicom protiv gripe i prehlade

Gin tonicom protiv gripe i prehlade

Gin tonic 2

Vrijeme je gripe i prehlede i mnogi su se suočili s tim nezgodnim, a često i iscrpljujućim bolestima. Ako ste u naponu energije i planirate razne izlaske i druženja, bolesti možete doskočiti čak i omiljenim pićem – gin tonicom. Nije da će vas izliječiti, no svakako će kombinacija dodatnih začina pojačati imunitet i pripremiti vas na druženja i kretanja među ljudima koji se , možda nesmotreno, kreću vani pod prehladom ili gripom.

Gin tonic s kurkumom i đumbirom

Kurkuma ima razna ljekovita svojstva, moge smo recepte slagali i isprobavali upravo zbog njezinog okusa i moći. Drugoi važan sastojak ovog pića jest đumbir. Ovu svestranu biljku volimo u mnogim oblicima – kao dodatak jelima, pićima, kao osnovni ili ključni sastojak u beauty tretmanima. a u kombinaciji s kurkumom prava je bomba zdravlja!

Recept je vrlo jednostavan, u mješavinu gina i tonica (1 gin:3 tonica) dodajte par prstohvata kurkume (do pola jušne žličice) i naribanog đumbira – količinu odredite po ukusu. Dobro promiješajte i servirajte hladno. Uživajte u bogatom snažnom okusu punom minerala i vitamina!

Gin tonic 1

A post shared by Jodhpur Gin (@jodhpurgin) on

Foto: Instagram, Zeny Rosalina, Eddie Garcia

Učitati još
Zatvori