Od Zvona cateringa možete naručiti i domaće maslinovo ulje

Zvona catering su posljednjih nekoliko tjedana adresa s koje možete naručiti raznovsnu hranu. Osim dnevnih toplih obroka (ponudu možete vidjeti ovdje) te torti i slastica, Zvona dostavljaju i paket obiteljskog ručka – Zvona Family – kako bi barem jedan dan u tjednu mogli odmoriti od kuhanja i sa svojim najdražima uživati u domaćoj i svježe pripremljenoj hrani. A osim svega navedenog, sada od njih možete naručiti i domaće ekstra djevičansko Gardenalovo maslinovo ulje.

Gardenalovo maslinovo ulje

Priča o nastanku Gardenalovog maslinovog ulja smjestila se u Blatu na otoku Korčuli, gdje se proizvodi dan danas. Ovo hladno prešano maslinovo ulje dobiveno je iz autohtone sorte maslina – lastovke i drobnice, ručno je brano 2019. godine, a tlo je obrađeno bez pesticida.

Cijena za 0,5 litara ulja je 75 kuna, a za 0,75 litara 105 kuna. Minimalna narudžba od 75 kuna vrijedi za zagrebačke gradske četvrti Trešnjevka jug i Trešnjevka sjever, Stenjevec, Črnomerec, Donji grad i Trnje.

Za četvrti Gornji grad-Medveščak, Podsused-Vrapče, Novi Zagreb-istok i Novi Zagreb-zapad minimalna narudžba iznosi 105 kuna.

Dostava se naplaćuje 15 kuna, a za narudžbe preko 200 kuna dostava je besplatna za gore navedene četvrti. Platiti možete gotovinom, aplikacijom KEKS Pay, kartično (s prijenosim POS aparatom) i internet bankarstvom na žiro račun tvrtke. Isporuku možete očekivati 1-2 dana od narudžbe (isporuke se vrše od ponedjeljka do petka).

Osim Zagreba, Zvona catering svoje Gardenal maslinovo ulje dostavljaju i u ostatak Hrvatske, a dostava se naplaćuje prema tarifi Hrvatske pošte. Rok isporuke izvan Zagreba ovisi o Hrvatskoj pošti (narudžbe se predaju Pošti 1 dan od narudžbe). Plaćanje je pouzećem.

Cjelokupnu ponudu Zvona cateringa možete provjeriti ovdje.

Foto: Unsplash, Instagram

0