Probajte najbolji hot dog iz Fresh Corner kućica na Adventu diljem Hrvatske!
Probajte najbolji hot dog iz Fresh Corner kućica na Adventu diljem Hrvatske!

Probajte najbolji hot dog iz Fresh Corner
kućica na Adventu diljem Hrvatske!

Spremate se na Advent u neki od hrvatskih gradova i pitate se gdje kvalitetno možete nešto pojesti i okrijepiti se? Najbolji božićni ugođaj svakako potražite na Fresh Corner adventskim kućicama uživajte u najfinijoj blagdanskoj ponudi ukusnih i svježih hot dogova, toplih fritula, vrhunske kave i ostalih brojnih napitaka, a izdvajamo posebnu ponudu koja uz navedeno uključuje i neodoljive zimske cheeseburgere i hamburgere, sljemenski i zimski hot dog te hrskave krumpiriće. 

Fresh Corner adventske kućice

Osim na najvećem hrvatskom Adventu u Zagrebu, u prolazu Lovački rog (Jägerhorn), Fresh Corner kućice možete pronaći i na Adventu u Varaždinu, Puli i Osijeku.

Fresh Corner adventske kućice

Kako je hot dog najpoznatiji i svima omiljeni proizvod kupaca u Fresh Cornerima na Ininim maloprodajnim mjestima, INA se na adventskim kućicama potrudila dodatno obogatiti ponudu i prilagoditi je lokaciji te ukusima lokalnih stanovnika. Tako će se na Fresh Corner kućici u Varaždinu moći uživati u posebno pripremljenom hot dogu Hudi Varaždinec, u Zagrebu je uz zimski u ponudi i sljemenski hot dog, a posjetitelji u Puli i Osijeku uživat će u domaćem i adventskom izdanju svježe pripremljenih klasičnih hot dogova.

Fresh Corner adventske kućice

Hot dog jedan je od Fresh Corner specijaliteta u čije je traženje najboljih omjera sastojaka utrošeno puno vremena te se priprema s posebnom pažnjom, a možete birati između više vrsta visokokvalitetnih hrenovki te peciva. Bez obzira na to koje pecivo odabrali, ono se tostira prije dodavanja hrenovke i umaka po želji, a odnedavno se u ponudi nalaze i brojni umaci koji će dodati novu dimenziju ovom ukusnom zalogaju.

Fresh Corner adventske kućice

Na svim lokacijama, uz odabranu ponudu pića čekaju vas i mini fritule s čokoladnim preljevom te hrskavi Crunch&go čips u čak četiri različita okusa –  slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Savršenu dozu energije donosi vam i Inin energetski napitak Jim, a možete birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera.

Fresh Corner adventske kućice

Oživite blagdansku čaroliju uz omiljeni hot dog ili neki drugi slasni zalogaj na Fresh Corner adventskim kućicama i okrijepite se toplim i hladnim napitcima. Ako ne stignete na Advent, omiljeni proizvodi čekaju vas u INA Fresh Cornerima diljem Hrvatske. Sretni blagdani!

Fresh Corner adventske kućice

Foto: INA

Učitati još
Zatvori