Ružičasta kava koju možete pripremiti i kod kuće

Ružičasta kava Franck Capuccino Raspberry Macaron

Topli napitci, posebice kave, u raznim bojama, postale su veliki hit unazad nekoliko godina. Veliku ulogu u tome odigrao je Instagram gdje fotogenične kave oduvijek stoje na listi najklikanijih i najlajkanijih fotki – pa su se brojni cafe barovi pokušali istaknuti iz mase s ponudom neke lude kave po koju bi ljubitelji kofeina došli i usput okinuli koju fotku.

2020. godina dovela je do smanjene frekvencije sjedenja u kafićima, ali smo entuzijastično počeli pripremati kavu kod kuće i to opet dijeliti, a gdje drugdje, nego na društvenim mrežama. Najbolji primjer je Dalgona kava koja je raspametila svijet, ne samo Hrvatsku, a i ona se mogla pripremiti u boji za još bolji efekt.

A sada ružičastu kavu možete pripremiti kod kuće na još lakši način – s okusom maline i bijele čokolade!

Franck Raspberry Macaron Cappuccino

Raspberry Macaron prvi je Franck Cappuccino u nježno ružičastoj boji zahvaljujući prirodnoj boji i dodatku maline u prahu. Okusom i mirisom neodoljivo podsjeća na svima omiljene, ukusne francuske kolačiće macarons punjene slatkom, kremastom kombinacijom sočne maline i bijele čokolade.

Raspberry Macaron Cappuccino krasi i bogata pjena, kremasta tekstura i desertni karakter. Njegova dodatna prednost je što se brzo i lako priprema uz dodatak vruće vode ili mlijeka. Jednako je ukusan u toploj i hladnoj varijanti pa je idealan povod za predah u bilo koje doba godine, bilo da ste u kafiću, uredu ili kod kuće. Pronađite ga u najbližoj trgovini!

Foto: Pexels, PR

0