Fisherija je otvorila svoju četvrtu trgovinu – prvu u centru Zagreba

Fisherija je otvorila svoju četvrtu trgovinu
– prvu u centru Zagreba

Vrijedni tim delikatesnog ribljeg shopa Fisherija proteklog je vikenda otvorio svoju četvrtu poslovnicu. Nakon što su prije par mjeseci otvorili trgovinu u Središću, i centar grada sada je dobio svoju Fisheriju. Naime, najnovija poslovnica smjestila se na Britancu, na kućnom broju 1 te je trenutno jedina koja se nalazi u samom srcu Zagreba.

Fisherija odsad i na Britancu

Kao i u svim ostalim trgovinama, i ovdje Fisherija nudi šarolik asortiman. U škrinjama ćete tako pronaći već filetirane i očišćene riblje i morske proizvode. Tu je i njihov već dobro poznati sushi to go, zatim 30 domaćih i stranih vinskih etiketa, razne vrste tjestenina i umaka, marinirani i konzervirani asortiman, maslinova ulja premium kvalitete….

Prva Fisherija otvorena je na Jarunu prije tri godine. Uslijedilo je otvaranje poslovnice na Bukovačkoj koja je prije nešto manje od godinu dana preselila u veći prostor u istoj zgradi. Upravo tada ponudu su proširili na sushi iz vlastite proizvodnje, koji su razvili u suradnji s poznatim chefom Vidom Nikolićem, a koji je u kratkom roku postao hit.

Nedavno su u standardnu sushi ponudu uveli još jedan box. Ime mu je SUZUKI BOX, a glavna zvijezda je brancin u kombinaciji s crispy šparogom Dostupan je u svim poslovnicama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delikatesni riblji shop (@fisherija)

Fisherija na Britancu otvorena je od ponedjeljka do subote, od 8 do 22h, dok nedjeljom radi od 8 do 15h. Sve novosti možete pratiti na njihovim društvenim mrežama.

Foto: Fisherija

Učitati još
Zatvori