Fisherija odnedavno u ponudi ima sushi, a uskoro otvaraju na još jednoj lokaciji

Fisherija odnedavno u ponudi ima sushi, a uskoro otvaraju na još jednoj lokaciji

Posljednjih mjeseci uhodani tim delikatesnog ribljeg shopa Fisherija marljivo je radio na svom novom projektu. Riječ je o sushi asortimanu kojeg rade uz vrhunske chefove i najkvalitetnije vlastite namirnice u poslovnici u Maksimiru.

Novi projekt popularnog delikatesnog shopa

Fisherija, koja nudi 100 vrsta ribe i plodova mora, u prosincu prošle godine preselila je u novi, veći prostor. Onaj na adresi Bukovačka 25 postao im je premali pa su preselili u veći, koji se nalazi u istoj zgradi, samo s prednje strane. Istovremeno su odlučili proširiti svoju ponudu pa su tako ove zime kupce razveselili sushijem iz vlastite proizvodnje, koji rade upravo u spomenutom novom prostoru.

Uz standardnu ponudu finih morskih proizvoda, na adresi Bukovačka 27 tako možete pronaći i razne vrste sushija koji se, ovisno o prigodi, mogu i ranije naručiti pa preuzeti na istome mjestu ili zatražiti dostavu putem servisa Wolt, Glovo i Pauza.

Vrhunski sushi u ‘to go’ verziji

U ponudi su nigiri, hosomaki i uramaki sushi u verzijama s lososom, tunom ili vegetarijanski. Tu je i nigiri ebi s kozicama te age ebi uramaki s kozicama paniranim u panko mrvicama, california rolica s jadranskim kozicama pa sve do vrhunskog crnog bakalara. Fisherija nudi i sushi s patkom i piletinom za one koji ne mogu bez mesa, a imaju i potpuno veganske sushije. Zaista za svakoga ponešto.

Cijene se kreću između 60 i 140 kuna ovisno o veličini boxeva, a za rođendane i proslave možete naručiti boxeve po narudžbi, koje zatim možete pokupiti sami ili dostavom putem Wolta, Glova i Pauze.

Na ovoj priči vrijedni tim Fisherije radi već nekoliko mjeseci, uz pomoć sjajnog Vida Nikolića, konzultanta za azijsku kuhinju i iskusnog sushi majstora te dva glavna sushi majstora Fabiana i Martina.

Treću poslovnicu otvaraju u Novom Zagrebu

Fisherija sushi se za sada može naći na dvije lokacije u Zagrebu. Osim nove velike poslovnice u Maksimiru, riblji asortiman i sushi možete kupiti i na Jarunu (Pakoštanska 5), a od proljeća i stanovnici Novog Zagreba dolaze na svoje jer Fisherija otvara svoju treću poslovnicu u Središću.

Sve novosti možete pratiti na njihovim Facebook i Instagram profilima, a cjelokupnu ponudu potražite i na web stranici.

Foto: Fisherija

Učitati još
Zatvori