Jeste li već popili kavu u prvom virtualnom kafiću u Hrvatskoj?

Jeste li već popili kavu u prvom
virtualnom kafiću u Hrvatskoj?

Na Instagramu je „otvoren“ prvi online kafić u Hrvatskoj pod nazivom Filip’s coffee shop kao odlična virtualna destinacija za sve koji obožavaju provoditi vrijeme ispijajući kavu i opuštajući se uz dobar razgovor i literaturu.   

Živimo u vremenu u kojem nam tehnologija omogućava da osjećaj koji imamo kad smo u kafiću prenesemo u omiljeni kutak svoga doma. Budućnost je stigla! Trebate samo složiti savršenu kavu, zavaliti se u omiljenoj trenirci, uzeti mobitel ili laptop i doći na mjesto koje je kao stvoreno za vas. A što tamo možete pronaći? Šaroliko društvo kao i u svakom pravom kafiću.

Filip’s coffee shop

U Filip’s coffee shopu dočekat će vas barista Filip koji će vam pokazati puno zanimljivih stvari i dati pokoji savjet. Možete pročitati novosti o umjetnosti, kulturi i raznim trendovima koji nas okružuju. Pregledavajući sadržaj virtualnog kafića možete dobiti preporuku za dobru knjigu ili čak s baristom Filipom prokomentirati pročitane naslove. Filip’s coffee shop je mjesto gdje nešto za sebe mogu pronaći i zaljubljenici u fotografiju, poeziju i dobru glazbu, a  mogu se provjeriti djela talentiranih imena s lokalne i regionalne scene. Možda baš tamo upoznate nekoga tko dijeli istu strast kao i vi!

S obzirom na to da se nalazite u virtualnom okruženju, u Filip’s coffee shopu možete susresti i neka od poznatih imena društvenih mreža. Prvi online kafić u Hrvatskoj već su posjetili Andrea Andrassy, Ella Dvornik i Luka Bulić. U live javljanjima tijekom protekle tri subote popili su kavu i popričali s pratiteljima, ali i podijelili s njima koje knjige vole čitati, koje filmove vole gledati i naravno koju kavu vole piti. S kim ćete ovu subotu moći piti kavu otkrijte na Filip’s coffee shop kanalu.

Velika prednost online kafića je ta što nema radnog vremena pa možete navratiti kad god poželite i dati si oduška uz šalicu dobre kave i zanimljivog sadržaja. Vidimo se!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori