Slatka vijest dana: U Hrvatsku su stigle Ferrero Rocher čokoladne table

Nakon što smo ovog proljeća s velikim uzbuđenjem dočekali Ferrero Rocher i Raffaello sladolede na štapiću, iz Ferrera su nam ove godine pripremili još jednu poslasticu. Naime, nedavno su najavili dolazak Ferrero Rocher čokoladnih tabli, koje su ovih dana i službeno stigle u Hrvatsku!

Stigla je nova poslastica iz Ferrera

Ferrero Rocher čokoladne praline, sa svojom hrskavom ljuskom od vafla prekrivenom mliječnom čokoladom i blago prženim komadićima lješnjaka, kremastim punjenjem i cijelim lješnjakom u sredini, mnogima su omiljene slastice zapakirane u luksuzni zlatni omot.

Osim što ih često darujemo za blagdane i rođendane, jednako toliko ih volimo dobiti na poklon, a vjerujemo da će ista stvar biti i s Ferrero Rocher čokoladnim tablama koje su u cijelu Europu stigle ovog listopada.

Dolaze u tri okusa – tamne čokolade s 55% kakaa, mliječne i bijele čokolade, a svatko će među njima sigurno pronaći svog favorita. Iz Ferrera su poručili da je na razvoju čokoladnih tabli radio tim od 50 ljudi koji je tri godine testirao više od 300 različitih recepata prije nego su pronašli savršenu kombinaciju.

Kod nas ih već sada možete pronaći u Muller drogerijama po cijeni od 20 kuna, no uskoro dolaze i u druge trgovine i supermarkete.

Foto: Ferrero

0