Ručno izrađeni i oslikani medenjaci za najslađe blagdane

Ručno izrađeni i oslikani medenjaci
za najslađe blagdane

Eventastic concept store i ove je godine ukrasio svoje izloge u Obrtničkom prolazu u Medenko temi i tako stvorio pravu božićnu bajku! Preslatke kućice od medenjaka krase njihove izloge pa kad šetate ulicom, imate osjećaj da sve miriši!

Najslađi poklon za ‘pod bor’

A da bi nam kraj ove teške i tmurne godine bio malo bolji, slađi i medeniji, cure iz Eventastica pobrinule su se u suradnji s kreativnim timom CukerLaba i tako okrunile dugogodišnju suradnju. Naime, od sada prekrasne medenjake iz CukerLab radionice možete pronaći upravo u Eventastic concept storeu.

100 grama dobrih želja, male ili velike kućice, Djed Mraz i Snješko samo su samo od nekih motiva koji su ručno izrađeni i oslikani za najslađe blagdane. Poklonite ih nekome pod bor – sigurni smo da će se i mali i veliki razveseliti ovim čarobnim, jestivim umjetničkim djelom!

Adresa za najbolje prigodne ukrase

Osim slatke ponude, s polica Eventastic concept storea i ove se godine smiješe prekrasne ručno izrađene lutke, patuljci i snjegovići. Ručno izrađene kuglice i mali dekorativni predmeti za bor i kuću uljepšat će vaš dom, a za savjete oko uređenja cure vam stoje na raspolaganju jer kao i uvijek, i ove godine mnogi blagdansko uređeni izlozi i domovi nose upravo njihov potpis.

Ukoliko želite svoj kućni novogodišnji party učiniti boljim u odnosu na ostatak godine, odaberite nešto od party programa. Čašice, tanjuri, pribor, konfete, lamele… Sve to s potpisom britanskog brenda Meri Meri možete pronaći na adresi Obrtnički prolaz 1.

Concept store u narednim danima radi po dogovoru, zato im se slobodno obratite na [email protected] te pronađite nešto za sebe.

Osvojite medenjake s motivima Orašara

U suradnji s Eventasticom i CukerLabom poklanjamo vam čarobne medenjake s motivima Orašara! Igramo se na Journalovom Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @Journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @CukerLab Fabecook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do subote, 19. prosinca do 12 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori