Uz super zalogaje i koktele, Eateria je idealno mjesto za proslavu Halloweena

Bliži se najstrašnija noć u godini, a svima vama koji još niste sigurni gdje biste proveli subotu i doček noći vještica, donosimo dobar razlog za izlazak! Na adresi Koranska 2, rooftop restoran Eateria, dobro poznata zagrebačka gastro oaza, u subotu 30.10.2021. svoj će šarmantno dekorirani prostor pretvoriti u najstravičniji restoran s najljepšim pogledom na grad.

Osim zastrašujuće dekoracije, osoblje će zamijeniti ljubazni zombiji koji će vam posluživati poseban meni kreiran za ovu jedinstvenu večer i koji će vas nasmrt oduševiti svojim okusima.

Halloween meni

Uz već poznatu ponudu raznih mesnih i ribljih specijaliteta, za Noć vještica gastro oaza Eateria nudi specijalna jela osmišljena samo za ovu večer.

Klasični tartar biftek za početak će vas uvesti u priču strašno dobrih okusa koja će se nastaviti toplom juhom od batata. Kako Halloween ne može proći bez crvene boje, ovaj rooftop restoran za glavno jelo poslužit će file mignon s ciklom, dok će cijelu večeru začiniti neodoljiva spiced pumpkin pie, dobro poznata pita od bundeve.

Koktel majstor restorana Eateria pobrinuo se da subota ne prođe bez dobrog koktela stoga će vas Bloody Mary pratiti kroz cijelu noć, a kakav je to vikend bez live muzike i Tene Vodopije koja će vas očarati svojim glasom?

Znamo i da zagrebački rooftop restoran Eateria na svom Instagram profilu ima promotivni giveaway u kojem sretnom dobitniku poklanja večeru za dvoje. Ne propustite ovu priliku za izlazak i strašno dobru hranu i rezervirajte svoje mjesto putem telefonskog broja +385 91 3832 351!

Foto: PR i Instagram

0