Novi online shop za šmekere u kojem možete pronaći sve – od hrane do posuđa

Novi online shop za šmekere u kojem možete pronaći sve – od hrane do posuđa

Gastronomska platforma Dva srca i kuhača je namijenjena šmekerima i onima koji će to tek postati. Ekipa koja stoji iza platforme je u kratkom periodu stvorila kolektiv pažljivo selektiranih proizvođača i distributera premium domaćih i inozemnih proizvoda koji se odnose na kulturu stola te oformila tim kreativaca koji stvara originalan sadržaj na visokom nivou.

One-stop-shop za šmekere

Na vama je da uživate, za ostalo će se pobrinuti oni! Jedinstvena karakteristika ovog shopa jest da je sve na jednom mjestu – jedna naružba i jedna dostava. Možete pronaći brašno za pizzu i pekač za istu, povrće provjerenih OPGova, najfinije maslinovo ulje, najprodavaniji talijanski aceto balsamico, odležani steak + top grill tavu + nož, probrane knjige o gastronomiji i kuharice, možete naručiti buket cvijeća, a uskoro stižu i jedinstveni paketi kojima ćete se riješiti svih briga ako vam dolaze gosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dva Srca & Kuhača (@dvasrcaikuhaca) on

Online shop je koncipiran na način da će se dopunjavati tematski i na tjednoj bazi stoga Dva srca i kuhaču pratite na društvenim mrežama i čitajte njihov newsletter.

Svježe namirnice (meso, riba, povrće, polugotova jela) i cvijeće je moguće naručiti isključivo za dostavu u Zagrebu, dok ostale artikle dostavljaju u cijelu Hrvatsku. Dostava je besplatna kada je narudžba veća od 300 kn.

Dva srca i kuhača je one-stop-shop za sve šmekere. Posjetite ga i istražite ovdje.

Foto: Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori