Petak je, zaslužili smo: Ovo su adrese s kojih planiramo naručiti vino

Petak je, zaslužili smo: Ovo su adrese s
kojih planiramo naručiti vino

Ovih dana život nam se preselio na internet pa online radimo mnoge stvari koje prije pojave koronavirusa nisu nužno uključivale internet. Virtualno obilazimo muzeje, šećemo gradovima i nacionalnim parkovima, a iz kuća izlazimo samo onda kada je to zaista nužno, odnosno kad moramo otići u ljekarnu ili najbližu trgovinu. No, osnovne namirnice poput najsvježeg voća, povrća i mesa, kao i kave i čajeva bez kojih neki teško mogu zamisliti početak dana, možemo nabaviti iz sigurnosti vlastitog doma. Naime, mnogi proizvođači, platforme i webshopovi nude dostavu raznoraznih namirnica do našeg kućnog praga. O svemu tome već smo pisali proteklih dana. Osim toga, donijeli smo vam i popis domaćih craft pivovara koje dostavljaju pivo, a danas vam donosimo popis vinarija, vinoteka, tvrtki i webshopova kod kojih možete naručiti vino i ostala pića i u njima uživati u svom domu.

Dostava vina

Sve informacije o tome kako naručiti, kolika je minimalna narudžba i kada možete očekivati isporuku, pronađite u nastavku.

Vrutak

Vrutak dostavlja po cijeloj Hrvatskoj, a cijena dostave naplaćuje se 30 kuna za narudžbe do 300 kn. Iznad 300 kn dostava je besplatna. Sve narudžbe, osim na otoke, dostavljaju se u roku tri radna dana po primitku uplate.

Miva vina

Miva vina dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj. Cijena dostave je 45 kn, a za narudžbe iznad 750 kn dostava je besplatna. Osim vina, pjenušaca i šampanjaca, dostavljaju žestoka pića, piva, maslinovo ulje, tonike i čokoladu, a sve ostale informacije možete vidjeti ovdje.

MM Kantina

Tim restorana MM Kantina i sestrinske tvrtke Selekcija MM je organizirao besplatnu dostavu premium namirnica u Zagrebum između ostalog i vina. Za sve upite i narudžbe pošaljite mail na info@kantina-mm.hr . Narudžbe se zaprimaju radnim danom do 12h, a dostava se vrši na području Zagreba radnim danom od 16 do 19 sati, isključivo po dostavi potvrde o uplati.

Vinoteka Vinita

Proizvodi se dostavljaju u paketima koji sadrže do 6 boca zapremnine 0,75 l. Boce veće zapremnine se dostavljaju u zasebnim paketima. Trošak dostave po paketu iznosi 35,00 kuna za lokacije na kopnu, odnosno 45,00 kuna za lokacije na otocima. Iskazane cijene uključuju trošak PDV-a. Ukupni trošak dostave ovisi o broju naručenih proizvoda odnosno o konačnom broju paketa u kojem se proizvodi dostavljaju. Za narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna. Proizvodi se dostavljaju na području cijele Hrvatske, a isporuka će se izvršiti u roku od 3 radna dana od vidljive uplate. Sve dodatne informacije pronađite ovdje.

Dobravina.hr

Na web stranici dobravina.hr možete naručiti vina, likere i žestoka pića. Dostava se vrši na području cijele Hrvatske, za narudžbe iznad 300 kn je besplatna, a za narudžbe do 300 kn plaćate 30 kn.

Vino.hr

Na stranici vino.hr možete pronaći izbor rvatskih i svjetskih vina koja se ne nalaze na policama supermarketa, a ističu se po kvaliteti. Dostava za narudžbe vrijednosti iznad 400,00 kn je besplatna.

Vinoteka Acrobat

Vinoteka Acrobat dostavljaju na području cijele Hrvatske. Dostava je za Zagreb besplatna, dok cijena za ostatak Hrvatske ovisi o lokaciji. Sve informacije pronađite ovdje.

Dingač Skaramuča

Dostava se vrši putem DPD Croatia d.o.o. te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i međunarodnom prometu. Dostava je sljedeći radni dan, osim dostave na otoke i manja mjesta. Dostava do 10 kg (1 paket vina koji sadrži 6 boca = 8 kg) iznosi 45,00 kn, dostava do 20 kg (2 paketa vina = 16 kg) je 56,00 kn, a dostava do 25 kg (3 paketa vina = 24 kg) je 76,00 kn. Sve dodatne informacije pronađite ovdje.

Bolfan Vinski vrh

EKO Bolfan vino možete naručiti putem webshopa ili maila bolfan@bolfanvinskivrh.hr. Za 5 naručenih istih vina/etiketa, 6 dobijete besplatno. Sve informacije pronađite ovdje.

Vintesa.hr

Na području Zagreba, dostava vina je besplatna. Ponudu možete vidjeti ovdje, a naručiti na brojeve: 091/931 5905 ili 01/562 1081.

Enozoik WineShop

Besplatna dostava na području Grada Zagreba u roku 24h. Ako je uplata vidljiva do 12h, pošiljka se otprema isti dan. Za ostatak Hrvatske dostava je besplatna ukoliko je vrijednost narudžbe veća od 300 kn. Za narudžbe čiji iznos ne prelazi 300 kn, trošak dostave iznosi 30 kn. Ponudu i ostale informacije pronađite ovdje.

Vinarija Jakovac

U suradnji s maloprodajama Fisherija, Vinarija Jakovac je organizirala dostavu vrhunskih i kvalitetnih vina na području grada Zagreba. Narudžbe se primaju putem telefona 099 326 9006 ili 099 337 3357, svaki dan od 8 do 20 sati. Dostava se vrši od 8 do 15 sati od ponedjeljka do petka. Naručeni paket možete očekivati dan nakon telefonske narudžbe na svom kućnom pragu. Dostava je besplatna za umirovljenike, starije i nemoćne osobe te osobe s invaliditetom. Minimalni iznos narudžbe iznosi 100 kn. Cijena dostave iznosi 30 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300 kn.

All4wine.hr

Dostava naručenih artikala vrši se putem kurirske službe DPD Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (pon-pet), šalju se sljedeći radni dan. Rok isporuke u redovnim uvjetima je 48 sati od dana opremanja pošilje, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. Više informacija pronađite ovdje.

Korak winery

Uz besplatnu beskontaktnu dostavu, Korak Winery vrši isporuku svojih vina na području cijele Hrvatske. Svoje narudžbe i upite možete slati na Facebook ili putem emaila korak@korakwinery.com. Minimalna narudžba je 6 boca.

Saints Hills Winery

Saints Hills Winery nudi besplatnu dostavu za narudžbe iznad 380 kuna. Ponudu pogledajte ovdje.

Vinarija Baraka

Vinarija Baraka vrši sigurnu i besplatnu dostavu u po cijeloj Hrvatskoj za sve narudžbe iznad 380 kn. Ponudu i narudžbe možete izvršiti putem web shopa , e-mailom na filip@baraka.co ili pozivom na 098/337993. Za područje Šibenika dostava je besplatna, a postoji i organizirana isporuka u vinariji.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori