Iz ovih slastičarnica možete naručiti fine kolače i slastice, a oni će vam ih dostaviti doma

Iz ovih slastičarnica možete naručiti fine kolače i slastice, a oni će vam ih dostaviti doma

Iako posljednjih tjedana imamo puno više vremena za kuhanje i isprobavanje novih recepata, ponekad nam ipak i od toga treba mali predah. Tu onda uskaču dostave, a njih je posljednjih mjesec dana više nego ikad. Zbog trenutne situacije praktički ni ne morate odlaziti do trgovine jer možete naručiti gotovo sve što si možete zamisliti – od živežnih namirnica preko gotovih jela pa sve do kave, vina i piva. I ljubitelji finih kolača i torti mogu biti sigurni jer mnoge zagrebačke slastičarnice imaju dostavu svojih slastica na vaš kućni prag. S obzirom da kreće razdoblje raznih slavlja, od rođendana do obljetnica, mnogi su sigurno u nedoumici kako i gdje trenutno naručiti torte i kolače. U nastavku vam zato donosimo popis nekoliko zagrebačkih slatkih adresa kod kojih je to moguće, a oni će vam ih dostaviti na kućni prag.

Le Kolač

Le Kolač u svojoj ponudi ima pakete kolača, torti i keksa, a cijelu ponudu možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici. Naručiti možete putem WhatsAppa (+385 91 2966 667), Instagrama (le_kolac), Facebooka (@lekolacrh) i E-maila (info@lekolac.com). Plaćanje je moguće izvršiti samo transakcijskim računom, a od primitka uplate, isporuka se vrši sljedeći dan. Dostava na području Zagreba naplaćuje se 25 kn, a za narudžbe veće od 500 kn je besplatna.

Le Kolač je od danas ponovno otvorio svoja vrata pa kolače možete preuzeti i na adresi Petretićev trg 3. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote je od 10:00 – 20:00 h, a nedjeljom od 10:00 – 15:00 h.

Jolie Petite Patisserie

Za sve upite i narudžbe iz Jolie Petite Patisserie slastičarnice kontaktirati ih možete na broj 098/452258, a minimalan broj kolača prilikom jedne dostave je njih 4. Koje kolače sve kolače možete naručiti, provjerite ovdje.

Meet Mia

Kolače iz slastičarnice Meet Mia možete naručiti preko Wolta i Glova, a cijele torte dostavljaju sami. Za narudžbe se javite na broj 091/5767470 ili mail: miasalman.db@gmail.com ili putem Facebook stranice Meet Mia.

Torte i to

Torte i to su prvotno uveli dostavu pa je ukinuli, a onda nas u ponedjeljak razveselili viješću da je od četvrtka, 23. ožujka, ponovno otvaraju proizvodnju i primaju upite za narudžbe i dostavu. Sve informacije pronađite ovdje.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by TORTE i to (@torteito) on

Orijent

Slastičarnica Orijent ponovno otvara proizvodnju ovog petka, 24. travnja. Njihove torte ili suhe kolačiće možete naručiti putem e-maila ili društvenih mreža, Facebooka ili Instagrama. Bezkontaktno plaćanje putem internet bankarstva.

Amelie

Slastice iz slastičarnice Amelie možete naručiti na broj 095/355 35 35. Dostava je gratis na području grada Zagreba, a dostavljaju ‪od 8 do 15 sati‬. Cijele torte za obiteljska druženja po narudžbi pripremaju kao i dosad, a prije naručivanja svakodnevnih delicija, provjerite na gore navedeni broj što je sve taj dan u ponudi.

Cremme/The Cookie Factory

Kolače i slastice iz The Cookie Factoryja također možete pronaći na Woltu, a sve informacije pronađite na njihovim društvenim mrežama.

Slastičarnica Millenium

Slastičarnica Millenium u centru Zagreba poznata je po svojim prefinim kolačima koje obožavamo već godinama, a na vrata će vam ih dostaviti putem Wolta.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori