Jakov Kolega i Lana Rosandić o povezivanju domaćih proizvođača i kupaca danas u Dnevnom boravku kod Zubera

Jakov Kolega i Lana Rosandić o povezivanju domaćih proizvođača i kupaca danas u Dnevnom boravku kod Zubera

Trenutna situacija u domaćem gospodarstvu izazvana pandemijom koronavirusa iz dana u dan postaje sve ozbiljnija i mnoge proizvođače plaši. Budućnost je neizvjesna, no to ne znači da joj se treba prepustiti! Networking, suradnja i okretanje kupaca ka domaćim proizvođačima, prvenstveno onim malim i srednjim nešto što bi sada svi trebali činiti.

Diljem zemlje pokrenute se razne inicijative čija su pomoć i djelovanje u ovoj situaciji više nego dobro došli, a o opcijama i izborima koji su sada stavljeni ispred (prvenstveno) malog i srednjeg proizvođača danas će, točno u podne, u Dnevnom boravku kod Zubera na platformi R+ razgovarati Jakov Kolega i Lana Rosandić.

Jakov Kolega je vlasnik i direktor tvrtke Agrarno savjetovanje, a koja stoji iza mnogo uspješnih projekata i inicijativa. Agrarno savjetovanje je konzultantska firma s ciljem da uvede upravljačka, marketinška i ekonomska znanja razvijenih zemalja u hrvatski poljoprivredni i Prehrambeno – prerađivački sektor. U tom smislu Agrarno savjetovanje surađuje s obiteljskim gospodarstvima, trgovačkim poduzećima, izvoznicima, Vladinim institucijama, lokalnom upravom i financijerima u područjima poljoprivrede, prerade i distribucije hrane, seoskog razvoja i zaštite okoliša.

Lana Rosandić, vlasnica i direktorica agencije Alert, jednog od partnera u projektu, govorit će o platformi We Love Local te kako su odlučili otići korak dalje i na konkretan način pomoći malim domaćim proizvođačima, jer su upravo oni jedna od najranjivijih skupina kojima je naša podrška danas najpotrebnija.

We Love Local

Razgovor vodi i moderira Robert Tomić Zuber, a poslušati ga možete (i sudjelovati s pitanjima u komentarima!) na live streamu na Facebook stranici i eventu.

Foto: Unsplash, Welovelocal.hr

Učitati još
Zatvori