Znate li gdje se nalazi najbolje ocijenjen restoran u Zagrebu?
Znate li gdje se nalazi najbolje ocijenjen restoran u Zagrebu?

Znate li gdje se nalazi najbolje
ocijenjen restoran u Zagrebu?

Smješten u srcu Zagreba, Curry Bowl je kulinarski raj koji donosi autentične okuse Šri Lanke u grad. Nastao iz kasnonoćne ideje između dva brata iz Šri Lanke, put Curry Bowla započeo je iz zajedničke strasti prema okusima šrilankanske ulične hrane i viziji uvođenja tih okusa u Europu. Danas s ponosom drže prvo mjesto na TripAdvisorovom popisu restorana u Zagrebu, što svjedoči o njihovoj posvećenosti ka pružanju nezaboravnog gastronomskog iskustva.

Curry Bowl_Chicken Curry
Chicken Curry
Curry Bowl Team
Curry Bowl Team

Opuštena atmosfera i pažljivo osoblje

Proširujući svoje horizonte i donoseći Šri Lanku bliže svijetu, Curry Bowl nudi ne samo izvrsnu hranu već i privlačnu priliku za franšizu kulinarskim entuzijastima diljem svijeta. Srž Curry Bowla doživljava se kroz opuštenu atmosferu i pažljivo osoblje, što se potvrđuje odličnim online recenzijama, čineći ga poželjnom destinacijom za ljubitelje hrane i putnike iz cijelog svijeta.

S obzirom na to da je model idealan za one koji već koriste poslovni prostor poput kafića ili fast food restorana, a spremni su za promjenu u nešto zanimljivije i egzotičnije, franšiza Curry Bowla nudi različite formate i podršku budućim primateljima franšize kroz svaki korak, od treniranja osoblja i marketinga do svega ostaloga.

Curry Bowl
Hot Butter Calamari
Curry Bowl
Kotthu
Curry Bowl_Mango Panna Cotta
Mango Panna Cotta

Otvorena kuhinja

Važne začine nabavljaju s organskih farmi Šri Lanke, posebno pakirane za Curry Bowl, čime ističu njihovu predanost kvalitetnim sastojcima. Dodatno, otvorena kuhinja omogućuje gostima da svjedoče hrabrom i vještom pripremanju njihovih narudžbi, čineći svaki posjet Curry Bowlu nezaboravnim.

Dok restoran obilježava svoje globalno širenje, otvara svoja vrata onima koji žele biti dio ovog uzbudljivog putovanja, dijeleći tradicije i okuse Šri Lanke sa svijetom. Za više informacija o ovom dokazanom poslovnom modelu, posjetite njihovu web stranicu i popunite formular ili se javite direktno na franchise@srilankancurrybowl.com.

Curry Bowl
Curry Bowl_Tuna Curry
Tuna Curry

Kotthu izazov

Pored promocije šrilankanske kulinarske tradicije, Curry Bowl organizira svoj godišnji Kotthu izazov, koji će se održati 28. listopada. Ovo uzbudljivo natjecanje okuplja deset sudionika, a glavna je nagrada potpuno pokriveno sedmodnevno putovanje u Šri Lanku. Uz priliku da kušate prave šrilankanske delicije na njihovom izvornom terenu, ovo putovanje će vam pružiti nevjerojatan uvid u bogatu kulturu ove predivne zemlje.

Posjetite njihove društvene mreže kako biste saznali više i prijavili se na ovaj nezaboravan događaj.

Tuna Curry_Kotthu izazov
Kotthu izazov
Curry Bowl terasa

Dodatne informacije:

Lokacija: Tkalčićeva ulica 44, Zagreb

Radno vrijeme: od nedjelje do četvrtka od 11 do 23; petkom i subotom od 11 do ponoći.

Telefon: 01 5579 175

Web stranica: www.srilankancurrybowl.com

Instagram: @curry.bowl

Učitati još
Zatvori