Čokoladni adventski kalendari koje jedva čekamo otvoriti
Čokoladni adventski kalendari koje jedva čekamo otvoriti

Čokoladni adventski kalendari koje
jedva čekamo otvoriti

Originalan i najbolji način odbrojavanja do Božića uvijek će biti čokoladni adventski kalendar. Nema boljeg načina da započnete dan od slatkog zalogaja uz šalicu toplog napitka i najdražu playlistu božićnih pjesama. Iako nam se teško suzdržati da sve čokoladice ne pojedemo u nekoliko dana, ovi nas čokoladni adventski kalendari vraćaju u bezbrižno djetinjstvo.

čokoladni kalendar
adventski kalendar

Uzbuđenje otvaranja prozorčića

Čokoladni adventski kalendari su nešto u čemu uživaju i mali i veliki. Nema boljeg osjećaja nego kad dođe prosinac pa kada odbrojavamo ta posljednja 24 dana. Kada tome pridodamo element iznenađenja sa svakim otvorenim prozorčićem na adventskom kalendaru, čekanje je tim slađe.

čokoladni adventski kalendar
Profimedia

Čokoladni adventski kalendari koji nas vraćaju u djetinjstvo

Posljednjih nekoliko godina pojavio se trend adventskih kalendara s raznim proizvodima. Posebice su postali popularni oni s beauty proizvodima kojih ima sve više na policama dućana. Ipak, Božić je tradicionalan blagdan, stoga se u ovome članku posvećujemo klasičnim adventskim kalendarima iza čijih se prozorčića kriju ukusne čokoladice.

Danas gotovo da i ne postoji proizvođač slatkiša koji nema svoje adventske kalendare, a mi vam u nastavku donosimo neke kojima se veselimo. Dobra je stvar da ih sve možete naručiti online.

ferrero kalendar

Foto: Profimedia, Unsplash, Pexels, Amazon, Menkind, Cartwright and Butler, Harvey Nichols, Fortnum and Mason

Učitati još
Zatvori