Preslatki adventski kalendari u koje možete smjestiti svoje poklončiće
Preslatki adventski kalendari u koje možete smjestiti svoje poklončiće

Preslatki adventski kalendari u koje možete
smjestiti svoje poklončiće

Što se više približavamo prosincu to su pripreme za Božić sve veće. U potrazi smo za božićnim tanjurima, salvetama, podlošcima za stol, ukrasima za bor i svemu što će nam 1. prosinca dati još veću toplinu domu. Neizostavni element Adventa je i adventski kalendar.

Iako često biramo one najjednostavnije u kojima su smještene čokoladice, posljednjih godina ponuda adventskih kalendara znatno je porasla. Tako se sada oni koji nisu ljubitelji čokolada mogu veseliti kroz 24 dana poklonima kao što su različiti make-up i skincare proizvodi, Lego kockice, različite figurice i mnoge druge sitnice. Osim već punjenih kalendara, sve je veći izbor onih koje možete napuniti sami i time personalizirati poklone po vlastitom guštu. Zato vam danas donosimo izbor najljepših adventskih kalendara u koje možete smjestiti svoje poklončiće.

Adventski kalendari s “vlastitim potpisom”

U životu je nekad jednostavnije ići linijom manjeg otpora pa je kupnja već gotovih adventskih kalendara najčešća opcija sviju nas. U prilog tome i ide to što nam se na tržištu nudi toliko toga da svatko za sebe može pronaći onaj idealni uz koji će se svaki dan veseliti otvaranju pojedine kućice. Ipak, za sve za što se u životu malo više potrudimo bude nam veće zadovoljstvo. Zašto si ne bismo zato ove godine dali malo truda i kupili adventski kalendar koji ćemo napuniti poklončićima po vlastitom izboru?

Uz ovu opciju prije svega brinemo o okolišu jer ovakve kalendare ne mijenjamo svake godine i možemo ih ponovno koristiti. Druga pozitivna stvar je to što u njemu ne moraju nužno biti samo slatkiši, ili samo make-up, ili samo kremice. Prazni adventski kalendari daju nam mogućnost da se veselimo svim ovim vrstama poklona u Adventu. Treća stvar – jednostavno su neodoljivi!

Mi smo vam u nastavku izdvojili najljepši izbor adventskih kalendara uz koje možete probuditi svoj kreativan duh i udovoljiti sebi na najljepši mogući način. Uživajte u našem izboru.

Zara Home
Zara Home
Zara Home
Nordic Nest
Liewood
Ikea
Ikea
Ferm Living
Ferm Living
Liewood
Nordic Nest
Ferm living

Foto: Zara Home, Liewood, Nordic Nest, Ikea, Ferm Living

Učitati još
Zatvori