Ovih 5 mladih Hrvata inspiriralo nas je da prelomimo i uzmemo sve što nam život pruža

Ovih 5 mladih Hrvata inspiriralo nas je da prelomimo i uzmemo sve što nam život pruža

Svaki naš dan satkan je od bezbroj malih i velikih odluka koje nas vode kroz život, a da toga možda i nismo svjesni. S njima počinjemo svoja jutra i upravo one u značajnoj mjeri određuju tijek našeg dana. Popiti običnu kavu ili s mlijekom, odvojiti vrijeme za doručak ili ga u potpunosti preskočiti, odabrati sasvim casual odjevni look ili se srediti, preskrolati mobitelom u potrazi za novim sadržajem ili poslušati jutarnje vijesti… I prije no što ćemo ozbiljnije zakoračiti u dan, već smo donijeli niz malih odluka koje čine naše jutro jedinstvenim. A dan je, doista, tek započeo i tek nas treba iznenaditi svim svojim ljepotama i izazovima.

Donositi odluke nije uvijek lako, jer nisu ni sve odluke jednake. Neke se vežu uz banalne stvari, neke uz velike, sretne i lijepe trenutke u životu, a neke uz brige. Nekad se zbog njih osjećamo sjajno, a nekad se brinemo i opterećujemo. Najmanje i male slatke odluke koje ćemo donijeti u svojoj svakodnevici ticat će se toga gdje za vikend, koji ćemo film u kinu pogledati i što ćemo danas za ručak, a najveće odluke u značajnoj bi nam mjeri mogle odrediti život; koji faks odabrati, gdje se zaposliti, kako kupiti svoj prvi stan…

Na kraju dana, ako nas je nečemu naučio izazovan period koji je polako, ali sigurno iza nas, onda je to da se prepustimo, da ne brinemo zbog sve i jedne male odluke koju ćemo donijeti unutar 24 sata i da uzmemo sve što nam život pruža bez prevelikih dilema.

Prelomi i uzmi sve

Mantra je to i najnovije Dorina kampanje, koja nam poručuje da je svaki naš mali izbor sasvim OK i da u skladu s time počnemo uživati u svakom trenutku koji se pruža pred nama. Suočeni s više podjednako dobrih opcija, zašto ne bismo prelomili, uzeli sve i uživali u životu punim plućima?

S malim, ali vrlo slatkim odlukama ‘suočava’ nas i sama Dorina, koja danas nudi uistinu brojne okuse za zasladiti si dan. Čokolade Dorina dolaze u impresivna 24 okusa među kojima su mliječni, tamni, hrskavi, kremasti, voćni i ledeni, a samo neke koje bi izdvojili su Dorina Keks, Dorina Noisette, Dorina Petit Beurre i mlijeko te Dorina Domaćica. Neovisno o tome koji će okus naposljetku biti vaš izbor (a možda čak i više njih), nema sumnje da će vas osvojiti već od prve kockice!

Redizajnirano ruho Dorina čokolada podsjeća nas na retro izdanja Kraševih proizvoda, a svaki put kada ih vidimo na policama trgovina, izmame nam osmijeh na lice svojim koloritom i vedrinom, pa postaje uistinu teško ne posegnuti za njima. Srećom, odluka više nije teška!

Šarena, vedra i jedinstvena Dorina inspirirala nas je za snimanje ovog editorijala, u kojem smo nastojali dočarati upravo taj životni optimizam u susretanju sa svim malim i slatkim odlukama koje nam na dnevnoj bazi dolaze ususret. Junaci našeg Journal x Dorina prelomi editorijala najbolji su predstavnici novih, mlađih generacija i komotno bismo mogli reći ambasadori jednog sasvim ‘novog vala’ u društvu. Živimo u vremenima u kojima su upravo ti predivni ljudi nepokolebljivi donositelji odluka: postaju hrabriji,
samopouzdaniji i odvažniji donositi male ili velike odluke, i to brže i odlučnije no bilo tko dosad.

Upoznajte Anju, Klaru, Tihanu, Matea i Nerea

Jedinstveni i autentično svoji, Anja, Klara, Tihana, Mateo i Nereo predvodnici su naše prelomi kampanje, ujedinjeni u istu modnu, beauty i lifestyle priču upravo svojim faktorom X. Svatko od njih već je danas donio neku slatku malu odluku; Anja je ‘skočila’ na naše snimanje tik prije bitnog kolokvija na faksu i pritom se dobro zabavila, Klara je za potrebe editorijala napravila pravi mali presedan za osobni stil i samopouzdano isfurala pink boju od glave do pete, Tihana je napustila svoju zonu komfora i na jedan dan se – uz mnogo smijeha – iskušala u ulozi modela, Mateo je napravio malu i slatku pauzu između snimanja reklama, a Nereo je ispitao vlastite granice strpljivo pozirajući našoj fotografkinji satima, uz naravno slatki Dorina predah.

Ova cool petorka inspirirala nas je svojim različitostima u jednakoj mjeri kao i Dorina. Upravo su
njihove različitosti taj element koji čini ovaj svijet ljepšim mjestom, a ujedno i
pokazatelj da baš svatko od nas može – prelomiti i uzeti sve!

Foto: Karmen Poznić

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Modeli: Klara, Anja, Tihana, Mateo i Nereo

Styling: Doris Fatur

Odjeća i obuća: Diesel, ShoeBeDo, H&M, Mango, B.A.R.A.B.A. store (Burek i Sheriff and Cherry)

Make up: Saša Knežević

Frizura: Salon Teuta

Manikura: Dijana Kokot za Nokti.hr & Beauty Boutique

*Zahvaljujemo se Swanky Monkey Garden na ustupljenom prostoru za snimanje

Učitati još
Zatvori