Chefs’ Stage dovodi veliku Elenu Arzak u Hrvatsku

Chefs’ Stage dovodi veliku
Elenu Arzak u Hrvatsku

Najvažniji gastronomski kongres u zemlji – Chefs’ Stage ove godine održat će se od 18. do 19. ožujka 2019. Šibenik će na par dana ponovno postati gastronomska pozornica koja će okupiti velika imena te na kojoj će se raspravljati o brojnim pitanjima vezanim za gastronomiju i ugostiteljstvo.

Elena Arzak na Chef’s Stage 2019.

Ove godine Chefs’ Stage ima čast ugostiti jednu od najvećih i najvažnijih chefica na svijetu – Elenu Arzak! Ljubav prema kuhanju naslijedila je po obiteljskoj liniji, a dugogodišnje je glavno lice restorana „Arzak“, koji drži 3* Michelin još od 1989. godine.

Restoran Arzak smješten je u srcu meke svjetske gastronomije – San Sebastianu pa ćemo zasigurno saznati kako je moguće lokalnom gastronomijom stvoriti turističku destinaciju.

Zanimljivo je spomenuti kako je svojevremeno baš Elena Arzak bila mentorica Rudolfa Štefana, domaćina Chefs’ Stagea. Osim Elene Arzak, Chefs’ Stage će ugostiti brojna imena kako domaće tako i svjetske scene, a podsjetimo kako je prošle godine kongresu prisustvovalo oko 400 sudionika.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori