Simpatičan kafić na našoj obali koji nas je osvojio na prvu
Simpatičan kafić na našoj obali koji nas je osvojio na prvu

Simpatičan kafić na našoj obali
koji nas je osvojio na prvu

Svi pomalo selimo na obalu pa smo u potrazi za dobrim mjestima za kupanje, iće i piće, izlaske, jutarnje kave i sl. Dan volimo započeti na najbolji mogući način. U miru sa svojom kavicom i ponekim dobrim zalogajem. Zato smo pronašli jedno takvo mjesto u Makarskoj. Radi se o mjestu po imenu Caffe bar Smile.

Caffe bar Smile – idealno mjesto za početak dana

U samom centru grada Makarske smjestio se ovaj lokal kojeg vam danas predstavljamo. Među starim kamenim kućama, skriven u jednoj od dalmatinskih kala, privlači prolaznike svojim simpatičnim uređenjem terase. Zanimljiv i moderni vanjski namještaj te streha koja stvara hladovinu, uz dodatak zelenila, čine ovu terasu idealnim mjestom za početak dana. A tek kada vidimo šareni bicikl koji dočekuje svakog gosta na ulazu – gdje ćeš slađe!

Osim klasičnih kava, ovaj caffe bar na svom meniju ima neobičnu kavu s plavom pjenom koja nas podsjeća na vedro nebo s oblacima. Iako je kava možda prva privukla našu pažnju jer je upravo puštamo svoju prvu iz aparata, moramo priznati da nam se food asortiman jako svidio. Avokado tost s lososom, bagel pecivo s poširanim jajem, kroasan s kajganom ili smoothie bowl s granolom i voćem – odluka nije laka. Tu je i neobično jelo koje vidimo po prvi puta, a zove se watermelon pizza. O čemu se radi? O voću, siru i orašastim plodovima serviranima na kriškama lubenice.

Caffe bar Smile dobar je izbor i za opušteno večernje piće jer osim svega što smo vam nabrojili tu je i odličan izbor alkoholnih poslastica. Odaberite osvježavajući gin tonic, čašu vina ili jedan koktel, nećete pogriješiti.

Ako godišnji odmor provodite u Makarskoj nemojte zaobići ovo mjesto koje se nalazi na adresi Lištun 2. Za više detalja pratite njihov Instagram profil.

Učitati još
Zatvori