Trend fora barova na kotačima stigao u Hrvatsku

Trend fora barova na kotačima
stigao u Hrvatsku

Bubbly Bar

Pokretni barovi u svijetu su veliki trend ponajviše zato što su odličan party trik. Fotogenična vozila parkiraju se na različite festivale, vjenčanja, događanja na otvorenom i iz njih se poslužuju pića. Maštoviti format sada je napokon došao u Hrvatsku u obliku dva različita projekta – Bubbly Bar poslužuje pjenušava pića, a Beerbus toči pivo.

Bubbly Bar

Prošle smo godine pisali o odličnom konceptu pjenušca na kotačićima kojeg smo pratili u Velikoj Britaniji, a ove godine je vozilo na tragu njihovog prosecco kombija došlo i u Hrvatsku. Bubbly Bar funkcionira prema konceptu pokretnih mjehurića – radi se o prenamijenjenoj Piaggio trokolici pretvorenoj u pjenušavi bar, koja se može iznajmiti za različita događanja i iz koje se toče pjenušava pića.

Bar na kotačima je odličan rekvizit i scenografija za sve vrste partyja na otvorenom, sve što vam uz njega treba je nekoliko ležaljki u kojima ćete se opustiti jednom kad u ruke dobijete svoje hladno piće. Gdje i kako ga možete iznajmiti doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Beerbus

Beerbus

No to nije sve, na hrvatsko tržište je došao i Beerbus, Volkswagen kombi iz kojeg se toči pivo. Prenamijenjeno retro vozilo postalo je tako veliki pokretni bar iz kojeg se može poslužiti šest različitih vrsta točenog piva. Bar na kotačima može se tako parkirati na vašu zabavu i garantirano postati hit – više o Beerbusu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Bubbly Bar, Beerbus

Učitati još
Zatvori