Brodo u Ljubljani ima super zalogaje u još boljem interijeru

Brodo u Ljubljani ima super zalogaje u
još boljem interijeru

Odavno smo shvatili koliko proljeće inspirira i potiče želju za putovanjem. Ono nam vraća polet i razbuđuje znatiželju. Stoga, ukoliko vas silno zanima kakav je osjećaj otkriti najskrivenije kutke jednog od najmanjih glavnih europskih gradova, spakirate torbe i uputite se u romantičnu i mladenački zanimljivu Ljubljanu.

Brodo – mjesto ugodne atmosfere i finih sendviča

Iskusni putnici kažu da se Ljubljana najbolje može osjetiti ukoliko je istražite šetnjom. Koraci koje tamo ostavite stvorit će posebnu vezu između vas i ovog više od 2000 godina starog grada. No, za istraživanje i šetnju potrebna je energija. Zato pametno planirajte svoj itinerarij. Uz upoznavanje s arhitektonskim, povijesnim i kulturnim znamenitostima, otkačenim noćnim provodima, predivnim slastičarnicama i nasmijanim ljudima Ljubljane, svakako posjetite jedno posebno mjesto modernog i sofisticiranog dizajna – Brodo. Ovo ugodno  mjesto iz kojega ćete bez sumnje otići zadovoljni možete pronaći u Dalmatinovoj 2, a više detalja pronađie ovdje.

Juha, sendvič, salata, tost, kolač, kava…

Tu će vam ljubazni zaposlenici poslužiti sočne sendviče, juhice i salate. Možete birati između sendviča s pršutom koji je obogaćen mozzarellom, svježom rajčicom, pestom od bosiljka i to sve u posebnom Brodo kruhu; senviča tuna kojemu poseban okus daje namaz od tune, kiselo povrće i ulje sezama; veganskog sendviča s humusom, pečenim patlidžanom i sušenim rajčicama. Osim ovih ukusnih sendviča možete probati i tostove s dimljenim sirom, pržene pizze i brojne salate bogatih okusa.

Uz sve to možete uživati u ukusnim kolačima, ispijanju kave i sokova.

A post shared by Brodo Ljubljana (@brodolj) on

Interijer

Interijer ovog specijalnog mjesta je jednostavno genijalan. Tu se susrela cozy ležernost sa sofisticiranim minimalizmom. Svaki detalj je na baš na mjestu na kojem i treba biti. Prirodna boja drveta daje osjećaj topline. Bijeli detalji naglašavaju vedrinu i svjetlost koje u Brodou ima sasvim dovoljno da vam podigne raspoloženje. Cvjetni detalji daju dozu romantičnosti i nježnosti čime se ostvaruje posebno ugodan dojam. Slike na zidovima i namještaj artistički su komadi koji čine Brodo pravom urbanom galerijom. Sve zajedno je jedna velika doza pozitivne enegije i jednostavnosti, hipsterski, moderno i ugodno.

A post shared by Tin & Iza (@tin_____iza) on

A post shared by Tin & Iza (@tin_____iza) on

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori