Bread Club ima dva nova peciva – evo što mislimo o slatkom, a što o slanom
Bread Club ima dva nova peciva – evo što mislimo o slatkom, a što o slanom

Bread Club ima dva nova peciva – evo što mislimo o slatkom, a što o slanom

Bread Club je zagrebačka craft pekarnica koja nas iz sezone u sezonu oduševljava novitetima. Uz stalne favorite kojima se uvijek vraćamo, poput cruffina u svim okusima, uvijek se veselimo isprobati njihove nove proizvode. Danas su to bili danish parmigiana i pain au chocolat punjen kremom od badema, peciva koja će biti u ponudi ove jeseni.

Bread club

Krenuli smo sa slanom kreacijom – danish parmigianom. Kako je dansko pecivo jedna od glavnih karika Bread Club lanca, nismo sumnjali da će nas i ovo oduševiti! I jest, dansko pecivo punjeno povrćem i parmezanom, savršen je slani jutarnji zalogaj. Iako se najčešće puni džemovima, voćem i kremama, moramo priznati da nam se ova slana varijanta itekako svidjela. Posebno okus patlidžana koji dominira.

Ako ste ipak veći ljubitelj slatkog doručka, isprobajte njihov pain au chocolat. Riječ je o vrsti slatkog peciva, teksturom sličnog kao lisnato tijesto, obično s komadima čokolade u sredini. Bread Clubov pain je punjen ukusnom kremom od badema, a ono što posebno oduševljava su listići badema posuti po pecivu, dajući mu tako još puniji okus. Mi smo ga probali dok je još bio topao, uz jutarnju kavu. Sve što smo pomislili nakon kušanja jest da želimo još!

Bread Club

Oba noviteta su nas se dojmila, a isprobajte ih i vi i odlučite sviđa li vam se više slatka ili slana kreacija. Pronaći ih možete na pet lokacija u Zagrebu; u Trakošćanskoj 42, Vlaškoj 27, Bukovačkoj 25, Horvaćanskoj 154 te na Britanskom trgu 9.

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori