Novi prostor u gradu za Božić dostojan filmske priče
Novi prostor u gradu za Božić dostojan filmske priče

Novi prostor u gradu za Božić
dostojan filmske priče

Dolaskom jeseni ubrzano postajemo sve svjesniji kako će uskoro doći vrijeme božićnih domjenaka i ostalih korporativnih događaja vezanih uz to doba godine. Novo mjesto u gradu, Clubhouse Golf, spremno je za svakoga napraviti jedinstveni event, a nas su već oduševili svojom vrhunskom hranom. Otprije poznat u javnosti kao mjesto za jedinstvena vjenčanja s pogledom na golf terene, Clubhouse Golf svoju je ponudu proširio i nadogradio za razne evente, konferencije, ali i teambuildinge. 

Božićni domjenci

Bez obzira na to želite li intimniji božićni domjenak s dvadesetak uzvanika ili veliki za sve poslovne partnere, Clubhouse Golf idealno je mjesto s kapacitetom za evente od 20 do 300 ljudi. Uz 2 dvorane na prvom katu iz kojih se pruža pogled kao da ste na ladanjskom imanju, vaši gosti uživat će u svim specijalitetima pomno odabranih namirnica u restoranu koji se nalazi u prizemlju. 

Božićni su domjenci davno postali sinonim za unikatan doživljaj hrane i pića, a upravo će vas to dočekati na Jadranskoj aveniji 6 gdje ponuda za domjenke uključuje losos, bakalar i sushi, a okrijepit ćete se neizostavnim kuhanim vinom, toplim ginom te raznim koktelima. 

Kod organizacije svakog eventa važno je imati kvalitetnu i pouzdanu opremu, a Clubhouse Golf osigurao je i to za svoje klijente jer imaju svu tehničku opremu koja će vam biti potrebna. Uz to, osiguran je i besplatan parking za 200 vaših uzvanika. 

Božićni domjenci radostan su kraj svake kalendarske godine, a uz Clubhouse Golf zasigurno ćete sebi i svojim uzvanicima pružiti nezaboravno iskustvo s predivnim pogledom i bijegom od blagdanske gradske vreve.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori