U caffe bar Finjak stigla je najljepša božićna bajka, jedva ju čekamo posjetiti
U caffe bar Finjak stigla je najljepša božićna bajka, jedva ju čekamo posjetiti

U caffe bar Finjak stigla je najljepša božićna bajka, jedva ju čekamo posjetiti

Nekako nam se čini kao da se Advent nikad više nije iščekivao. U punom sjaju i ove ćemo godine provesti najljepše doba godine na omiljenoj, poznatoj zagrebačkoj lokaciji. Naime, došlo je vrijeme za još jednu Finjakovu božićnu bajku. Ekipa iz Finjaka potvrdila je da na njih možemo računati kada je riječ od dobrim vijestima, i zasigurno stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Božićna bajka u cafe baru Finjak

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pit ćemo tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživati u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj francuskoj recepturi! Svakako ćemo probati i kuhanu rakiju po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja).

Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a njih ondje čeka naslađa čokolada koja grije i ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać (ručno oslikanim bačvama likom orašara), a ove godine društvo će nam praviti i novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbread-ovi. Nema sumnje da su tu kako bi nam uveseljavali ove blagdanske dane! Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži „to go“ pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak na adresi Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće, te najbolje emocije. Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori